Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπαρτ Σένκεφελντ: Τεράστια αγωνία στον ΠΑΟ - Πρόβλημα και αναγκαστική αλλαγή για Σένκεφελντ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-14 15:45:00

Απίστευτη γκαντεμιά στον ΠΑΟ: Διάστρεμμα και αναγκαστική αλλαγή για Σένκεφελντ!

Sportdog Team
Απίστευτη γκαντεμιά στον ΠΑΟ: Διάστρεμμα και αναγκαστική αλλαγή για Σένκεφελντ!

Στην πρώτη εμφάνισή του μετά από έξι μήνες αγωνιστικής απραξίας ο Μπαρτ Σένκεφελντ στάθηκε άτυχος και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς του Παναθηναϊκού Β' με την ΑΕΚ Β', με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για διάστρεμμα.

Παναθηναϊκός - Μπαρτ Σένκεφελντ: Δεν πιστεύουν στην ατυχία τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά την αναγκαστική αλλαγή που έγινε ο Ολλανδός στόπερ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Β' στη Λεωφόρο.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επέστρεψε στην δράση μετά από έξι μήνες και προτιμήθηκε να πάρει πρώτα χρόνο σε ματς της δεύτερης ομάδας του Τριφυλλιού, ωστόσο κάτι τέτοιο βγήκε... ξινό στους Πράσινους.

Ο Ολλανδός προσγειώθηκε άσχημα σε μια φάση του αγώνα με την Ένωση και έδειξε να γυρνάει το πόδι του, μένοντας για αρκετή ώρα στο χορτάρι.

Στη συνέχεια σηκώθηκε, αλλά στην προσπάθεια του να κάνει ένα σπριντ πόνεσε έντονα και πάλι, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή και να πάει απευθείας στα αποδυτήρια, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στο πράσινο στρατόπεδο.

Πάντως, η πρώτη διάγνωση έδειξε ότι ο Σένκεφελντ υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και όχι στο αριστερό όπου είχε κάνει επέμβαση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags