Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Απέρριψε δύο Έλληνες για Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Ξεκάθαρος Σαββίδης: 10 εκατομμύρια για άσο του ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-16 16:00:00

Απέρριψε δύο Έλληνες για Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Ξεκάθαρος Σαββίδης: 10 εκατομμύρια για άσο του ΠΑΟΚ!

Οι Μιχείες
Απέρριψε δύο Έλληνες για Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Ξεκάθαρος Σαββίδης: 10 εκατομμύρια για άσο του ΠΑΟΚ!

Σε ποιους έριξε... πόρτα ο Πορτογάλος και η απάντηση Ιβάν στα σενάρια. Ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν θα φορέσουν τα ερυθρόλευκα όσο βρίσκεται στου Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς και πόσα χρήματα ζητάει ο Δικέφαλος για τον νεαρό Μιχαηλίδη, που παρά τα όσα γράφουν οι Τούρκοι, μοιάζει απίθανο να πάει στη Φενέρ.
 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η στήλη ασχολείται σήμερα με το follow up δημοσιευμάτων που αφορούν τους Λυκογιάννη - Γιαννούλη - Μιχαηλίδη. Με πολύ ζουμί...

 

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: κόντρα σε αυτά που γράφονται είναι... περίπτωση Κούτρη για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς! Τι εννοώ; Ο Ολυμπιακός μπορεί να ψάχνει αριστερό μπακ, αλλά όσο προπονητής του είναι ο Πέδρο Μαρτίνς ούτε ο Λυκογιάννης θα επιστρεψει, ούτε ο (δανεικός στην Φορτούνα Ντύσελντορφ) Λεονάρντο! Τι κι αν το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Μπάμπη Λυκογιάννη με την Κάλιαρι τελειώνει, τι κι αν ο Μοντεστό κι άλλοι "ερυθρόλευκοι" έχουν καλή άποψη για τον 28χρονο μπακ χαφ, στον Πορτογάλο κόουτς δεν κάνει γκέλ!! Συγκεκριμένα, στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, πριν και στην διάρκεια τους, όποτε έπεσε στο τραπέζι το όνομα Λυκογιάννης, ο Πέδρο Μαρτίνς χρησίμοποιούσε την... ίδια απορριπτική κασέτα: πως ναι μεν είναι καλός παίκτης αλλά με χαρακτηριστικά που δεν του κάνουν για μπακ, δεν είναι συμβατά/ταιριαστά με αυτά που θέλει να παίζει στον Ολυμπιακό! 

 

 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: γράφουν ξανά στην Τουρκία πως μαζί με τον Μιχαηλίδη του ΠΑΟΚ, αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της Φενέρ για τον Γενάρη. Βέβαια οι Τούρκοι (που έτσι κι αλλιώς δεν είναι τόσο...αξιόπιστοι) γράφουν επίσης πως εκτός από πρώην συμπαίκτες του Πέλκα στον "δικέφαλο" είναι και οι τρεις "ομόσταβλοι". Κάτι που δεν ισχύει αφού όντως ο Μιχαηλίδης είναι με τον Πέλκα στην Rogon (Πολ Κουτσολιάκος), όχι όμως και ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος εδώ και χρόνια συνεργάζεται (μαζί με τον αδερφό του, του ΟΦΗ) με τον Βασίλη Παναγιωτάκη.

 

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-1: είναι απορίας άξιο πως στην Τουρκία συνεχίζει να παίζει στα μεταγραφικά της Φενέρ ενώ πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η ανανέωση του από τον ΠΑΟΚ. Το ο τι το όνομα Μιχαηλίδης είναι ψηλά στο τμήμα σκάουτινγκ της τουρκικής ομάδας δεν λέει κάτι. Εδώ η Φενέρ δεν πλήρωνε το buyout του Μιχαηλίδη, που υπήρχε στο προηγούμενο συμβόλαιό του - γιατί στο καινούργιο δεν υπάρχει (βγήκε) - και ήταν 6.000.000 ευρώ...

 

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-2: αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, η Φενερ για τον αριστεροπόδαρο στόπερ ήταν διατεθειμένη ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ να πληρώσει στον ΠΑΟΚ 3.000.000 ευρώ για την αγορά του και σε μπόνους στόχων (κατάκτηση πρωταθλήματος, ευρωπαϊκούς ομίλους κλπ) έβαζε περίπου άλλα 2 εκατομμύρια. Μόνο που ο Ιβάν Σαββίδης ΤΟΤΕ είχε... δείξει το ποσό της ρήτρας του (6 εκατ.) και ούτε...ευρώ λιγότερα. Με τους Τούρκους να μην καταθέτουν ποτέ πρόταση. Πόσο πάει πλέον ο Μιχαηλίδης, μετά την πρόσφατη ανανέωση του; Για την ακρίβεια πόσα θα ζητούσε ο ΠΑΟΚ; Σύμφωνα με την πιάτσα 10.000.000 ευρώ!!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πολυκοσμία" εκεί που ψάχνεται ο ΠΑΟΚ! - Ένα εκατ. για κατακόκκινη έδρα - Γήπεδο 20.000 (BINTEO)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags