Facebook Pixel Super League: Θετικός στον κορωνοϊό ο Παράσχος και δύο βοηθοί στον Ατρόμητο - Αίτημα για αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-16 22:36:00

Θετικός στον κορωνοϊό ο Παράσχος και δύο βοηθοί στον Ατρόμητο - Αίτημα για αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Θετικός στον κορωνοϊό ο Παράσχος και δύο βοηθοί στον Ατρόμητο - Αίτημα για αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η πανδημία του κορωνοϊού που χτυπάει αλύπητα την χώρα τον τελευταίο καιρό δεν άφησε εκτός και το ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Έλληνα τεχνικό να γίνεται γνωστό πως προσβλήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Ατρόμητος: Συναγερμός στο Περιστέρι, καθώς όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ τόσο ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Παράσχος, όσο και ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουτσίδης αλλά και ο ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να αιτηθούν την αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή (21/11) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μιας και δεν μπορεί κάποιο μέλος του τεχνικού επιτελείου να βρίσκεται στον πάγκο.

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού.

Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
", αναφέρει στην ανακοίνωσή του η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags