ΠΑΟΚ: Μετά την εβδομαδιαία σύσκεψη που έγινε από τον Δικέφαλο του Βορρά αποφασίστηκε να εξεταστούν οι προτάσεις των νομικών συμβούλων σχετικά με τις μετατροπές που πρέπει να γίνουν στο υπό ψήφιση στο Προεδρικό Διάταγμα, κάτι που μέρος του Τύπου πήρε σαν "πάγωμα", με τον γνωστό αρχιτέκτονας4 - μηχανικό, Τάκη Δούμα, να αναφέρει στο Metropolis πως πρόκειται για "αυτοκτονική κίνηση".

Από την πλευρά της η ΠΑΕ αποφάσισε πως οι μετατροπές είναι αναγκαίες, μιας και υπάρχουν κομβικές παραλείψεις όπως α παράδειγμα η ασάφεια περί μη χρηματοδότη για τα έργα που αφορούν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όπως η υπογειοποίηση της Κλεάνθους, τα πάρκα ή τα πάρκινγκ και οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις είναι φυσικό να προκαλούν σύγχυση.

 «Ο κ.Δούμας μπορεί να θέλει να πληρώσει εκείνος τα έργα του περιβάλλοντα χώρου, μπορεί να θέλει να κάνει ό,τι νομίζει στις δημόσιες σχέσεις του. Δεν θα ορίσει όμως εκείνος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ τι περιλάμβανε το ΠΔ που πήγε στο ΣΤΕ τι είναι σωστό και τι είναι λάθος...», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είναι σαφές πως σε καθημερινή βάση θα υπάρχει διαφανής ενημέρωση προς τον κόσμο της ομάδας ώστε οι πάντες να ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει.