Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Τρελαμένος" Μαρτίνς, αλλάζει 11αδα λόγω... Μάνταλου - Απόφαση Αλί Κότς για Πέλκα και... Ντεμπελέ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-18 23:27:00

"Τρελαμένος" Μαρτίνς, αλλάζει 11αδα λόγω... Μάνταλου - Απόφαση Αλί Κότς για Πέλκα και... Ντεμπελέ!

Οι Μιχείες
"Τρελαμένος" Μαρτίνς, αλλάζει 11αδα λόγω... Μάνταλου - Απόφαση Αλί Κότς για Πέλκα και... Ντεμπελέ!

Πώς κόλλησε κορωνοϊό ο Παράσχος και οι εκπλήξεις ενόψει ΠΑΟΚ. Οι... κατάσκοποι του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ και η επιθυμία του Πορτογάλου κόουτς να μάθει αν θα παίξει ο Έλληνας άσος την Κυριακή. Τι αποφάσισαν στη Φενέρ για τον Έλληνα άσο και οι εξελίξεις από το Περιστέρι πριν τον... τελικό με ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Γιατί η... αντι - κατασκοπεία του Ολυμπιακού θα ήθελε να μάθει την σύνθεση της μεσοεπιθετικής 3άδας της ΑΕΚ πίσω απο τον Αραούχο; Γιατί ο Μάνταλος είναι... σημείο αναφοράς στα πλάνα του Μαρτίνς; Πως κόλλησε κορωνοϊό ο Παράσχος; Ποιά είναι η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει ο Κορακάκης στον Λουτσέσκου;  Και αλήθειες ψέμματα με Πέλκα/Ντεμπελέ - Φενέρ/Λυών... Όλα στις "Μιχείες"

ΜΑΡΤΙΝΣ/ΜΑΝΤΑΛΟΣ: στην προηγούμενη 3ετία στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος κόουτς έκτισε μια σχεδόν πελατειακή σχέση με την ΑΕΚ. Συνήθως την κερδίζει,πότε δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε αυτή την σειρά των ντέρμπι ενώ τα μάτς δεν είναι πέντε, έξι/ άρα μιλάμε για επαρκές δείγμα για αυτό που λέμε παράδοση. Βέβαια την φετινή σεζόν η ΑΕΚ είναι διαφορετική, πιο δυνατή και απρόβλεπτη / επικίνδυνη. Μαθαίνω , λοιπόν, πως ο Μαρτίνς ψάχνει εναγωνίως να μάθει αν ο Γιαννίκης θα ξεκινήσει ή όχι με τον Πέτρο Μάνταλο! Και κατά επέκταση ποια θα είναι η "κιτρινόμαυρη" 3άδα πίσω απο τον Αραούχο, για το που θα κινούνται οι Τσούμπερ/Αμραμπατ!

Εν πολλοίς η παρουσία ή όχι του Μάνταλού ίσως κρίνει και την συνθεση της "ερυθρόλευκης" μεσαίας γραμμής! Αυτή η... αγωνία του Μαρτίνς με τον Μάνταλο δεν πρέπει να ερμηνευτεί απαραιτήτως και πως προτιμάει να μην ξεκινήσει στους "απέναντι" αλλά περισσότερο έχει να κάνει με τις... εντάσεις και το αγωνιστικό στυλ της ΑΕΚ.

ΠΕΛΚΑΣ: τα τουρκικά ΜΜΕ άφησαν την υπόθεση μεταγραφής του στην Ντιναμό Μόσχας αφού τους...απασχόλησε για περίπου 10 ημέρες και τώρα θέλουν να τον "στείλουν" στην Λυών. Για την οποία, δηλαδή πως οι "λυωνέ" φλερτάρουν με τον Πέλκα, είχε γραφτεί ξανά και τον Αύγουστο. Για να το κλείσουμε εδώ: με  τα σημερινά δεδομένα ο Πέλκας δεν το κουνάει από την Κωνσταντινούπολη. Και ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κότς, πρόσφατα ξεκαθάρισε και στην γερμανική Rogon που τον εκπροσωπεί και στον ίδιο τον άσο, πως δεν παραχωρείται!! Τώρα αν κάτι αλλάξει τον Δεκέμβριο ή τον Γενάρη, το sportdog.gr θα σας κρατήσει ενήμερους. Όσον αφορά στα περί ανταλλαγής με τον Μούσα Ντεμπελέ της Λυών κι αυτά δεν στέκουν. Η Φενέρ δεν μπορεί να τον αγοράσει (με χρηματιστηριακή αξία 20.000.000 ευρώ), ο Ντεμπελέ για ακόμη ένα μήνα θα είναι στα πίτς λόγω τραυματισμού και μόνο ως δανεικός για 6 μήνες ενδεχομένως θα πήγαινε στην Κωνσταντινούπολη

ΠΑΡΑΣΧΟΣ: έπεσε θύμα του κορωνοϊού, αν και εμβολιασμένος! Δεν θα είναι σίγουρα στον πάγκο της Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ, ούτε την επόμενη αγωνιστική. Αν πιστέψουμε αυτά που ακούγονται στο Περιστέρι, ο βετεράνος κόουτς κόλλησε απο τον στενό συνεργάτη του Παναγιώτη Γκουτσίδη, για τον οποίο ακούστηκε πως είναι ανεμβολίαστος. Τον Παράσχο θα αντικαταστήσει ο κόουτς της Κ19 Γιώργος Κορακάκης, που ετοιμάζει μια έκπληξη στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτή δεν θα έχει να κάνει με την σύνθεση της αμυντικής γραμμής (πάλι με 3 στόπερ θα παίξει), αλλά με την συνθεση και την διάταξη της μεσαίας γραμμής, όπου προορίζει να χρησιμοποιήσει παίκτη άλλης θέσης, αναθετοντας του μάλιστα διπλό ρόλο/κλειδί!! Και όλα δείχνουν πως οι δυο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, Χατζηϊσαίας και Χαρισης δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ατάκα Αραούχο "πάγωσε" τα αποδυτήρια της ΑΕΚ - "Λάθος" πριν τον Ολυμπιακό - Έκπληξη με Τζαβέλλα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags