Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Απάντηση" Άμραμπατ σε... Μαρινάκη - "Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν κουβαλάνε... σκατ@@ με Ολυμπιακό"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-19 20:14:00

"Απάντηση" Άμραμπατ σε... Μαρινάκη - "Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν κουβαλάνε... σκατ@@ με Ολυμπιακό"!

Οι Μιχείες
"Απάντηση" Άμραμπατ σε... Μαρινάκη - "Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν κουβαλάνε... σκατ@@ με Ολυμπιακό"!

Υπόσχεση Αραούχο πως δεν χάνει ποτέ και οι ατάκες στα Σπάτα. Πάθος, δίψα και καθόλους φόβος. Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί στην Ένωση τις τελευταίες ημέρες, πριν το μεγάλο παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει όσα λέγονται στα αποδυτήρια και μεταφέρει την σιγουριά που υπάρχει για την Κυριακή!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Την ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέλεξε να πάει στου Ρέντη και να μιλήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού για 2 στα 2 με ΑΕΚ και Φενέρ, στα Σπάτα ,οι "κιτρινόμαυροι" είχαν την δική τους "συγκέντρωση"/συζήτηση. Χωρίς της παρουσία Μελισσανίδη αλλά μεταξύ παικτών - Γιαννίκη - αξιωματούχων. Για το Κυριακάτικο ντέρμπι και όχι μόνο...

Εκεί ,λοιπόν, για μια ακόμη φορά ο Νορντίν Άμπραμπατ έβγαλε την ηγετική του προσωπικότητα. "Πάμε να τους κερδίσουμε και για το 6 στα 6 ώστε ο νέος χρόνος να μας βρει στην κορυφή"! Ο Μαροκινός μάλιστα ήταν... κάθετος, στον βαθμό που χρειάζεται ώστε να καταφέρεις να εμπνεύσεις μια παρέα,μια ομάδα και να γίνεις leader!

Στην Ένωση άλλωστε από το πρώτο καιρό της παρουσίας του Άμραμπατ είχαν να λέει για τις...μαροκινές κοχόνες του. Προσωπικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αποδυτήρια, που ήρθε στην Ελλάδα για να πάρει τίτλο αλλά και να παίξει στο νέο γήπεδο της. Αν έλειπε ένα από τα δυο δεν θα ερχόταν και το εννόοούσε όταν αυτά  τα έλεγε αφού απαίτησε όταν υπέγραψε/ανακοινώθηκε η φωτογραφίες να βγουν στην... Αγιά Σοφιά!

Ο Άμπραμπατ που είχε λείψει από το προηγούμενο ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην μοναδική μέχρι σήμερα ήττα των "κιτρινόμαυρων", αποτέλεσε ουσιαστικά μεταγραφή του Γιάννη Παπαδημητρίου.

Με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ στην αρχή να μην ...πιστεύει πως θα ερχόταν αφού είχε άλλες εννιά (9) προτάσεις και αρκετές με καλύτερες οικονομικές προσφορές. Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη που παίζει σε 4 διαφορετικές θέσεις μπροστά και είχε κατά μέσο όρο 25 συμμετοχές τις σεζόν στα τοπ πρωταθλήματα που έπαιξε.

Ο Άμραμπατ όπως  άλλωστε και ο Τσούμπερ ή ακόμη και ο Αραούχο (που έλεγε χθες ... "εγώ δεν χάνω ποτέ από τον Ολυμπιακό"), είναι οι προσωπικότητες που έλειπαν τα προηγούμενα χρόνια από την ομάδα της ΑΕΚ. Είναι παίκτες ποιότητας/κλάσης αλλά  και που βλέπουν στα ίσια τους Πρωταθλητές "ερυθρόλευκους", ΧΩΡΙΣ φόβο! Για την ακρίβεια ΧΩΡΙΣ να κουβαλάνε την ... "σκατίλα" των προηγούμενων (ατάκα που παίζει δυνατά αυτή την εβδομάδα στα Σπάτα)!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει... Λυμπερόπουλο η ΑΕΚ - Κοντά σε μεγάλη επιστροφή Έλληνα άσου - Συνάντηση με Κονέ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags