Facebook Pixel Άρης: Έξαλλοι για την 5άρα οι Αρειανοί: "Ντροπιάσατε τον σύλλογο! Λυπήσου μας και φύγε
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-20 22:05:00

Έξαλλοι για την 5άρα: "Ντροπιάσατε τον Άρη! Λυπήσου μας και φύγε Άκη - Ύποπτο αν δεν παραιτηθείτε"

Sportdog Team
Έξαλλοι για την 5άρα: "Ντροπιάσατε τον Άρη! Λυπήσου μας και φύγε Άκη - Ύποπτο αν δεν παραιτηθείτε"

"Καρυπίδη πρόστιμο σε όλους, στρατηγός ούτε... στα Playbomil"! Οργή στον κόσμο του Άρη μετά την ήττα με 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Άρης: Οργή στον κόσμο μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα me 0-5 μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Άρης έχασε 5-0 και οι οπαδοί του ξεσπάθωσαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας, κάτω από την ανάρτηση, στην οποία η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ζητούσε “συγγνώμη” για το αποτέλεσμα.

Οι Αρειανοί τα έβαλαν με τον Άκη Μάντζιο, από τον οποίο ζητούν να αποχωρήσει, ενώ υπάρχουν φωνές που εκφράζουν αντίθεση με την ποιότητα του ρόστερ. Το Sportdog συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

Ντροπή και αίσχος να φάει 5 γκολ

Η ντροπή είναι λίγο .......

Θεία δίκη για αυτά που κάνατε στο Πανθεσσαλικό

Τραγική εμφάνιση , τραγικο αποτέλεσμα. Καταφέρατε να ντροπιάσετε τον σύλλογο και να πικρανετε για ακόμα μια φορά αυτό τον τεράστιο λαό που βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα , κρίμα

Πάει και αυτή η χρονιά.. ένα κύπελλο έμεινε αλλά το ξέρουμε το έργο.. μόνο με προπονητή που εμπνέει σεβασμό μπορεί να αλλάξει αυτή η παρωδία..

Τι συγνώμη ρε...αν δεν παραιτηθεί ουτε ενας ή δεν βγει εκτος ομάδας θα θεωρηθεί το λιγοτερο ύποπτο.

Ούτε καν την μαγκιά να παραιτηθείς από μονός σου δεν έχεις......

Πέστε πάλι ## δεν πειράζει συνεχίζουμε ## Όταν λέμε ότι δεν μπορεί ο Μάντζιος να διαχειρισθεί τέτοιους παίκτες δεν μπορεί είναι λίγος

οι παίκτες είναι αδιάφοροι, μετά από διακοπή..... δεν ανησυχούν στην Αλκμήνης

Φεύγει χθες...Κάτι τέτοιοι στρατηγοί ούτε για playmobil κάνουν

Με 500 και 600 χιλιάρικα συμβόλαια για να περπατάνε τις συγγνωμες κρατήστε τες για εσάς..

Τι πρέπει να γίνει για να φύγει?

Λυπησου μας Άκη σε παρακαλω σε εκλιπαρω παραιτησου γιατι αν περιμενω απο τον αλλον να σε διωξει δεν το κοβω συντομα αφου του κανεις ολα τα χατιρια...δεν θα σχολιασω καθολου την αμυνα που ειναι για κλαματα, θα σχολιασω ομως την απιστευτη επιθετικη προσεγγιση του στρατηγου Ακη... η ομαδα μπροστα καιρο τωρα δεν υπαρχει, παιρνουνε την μπαλα και κοιτιουνται μεταξυ τους ολο σεντρες και σεντρες και σεντρες λες και εχουμε φοβερα στατιστικα στο ψηλο παιχνιδι...ενω μεσοεπιθετικα εχεις ντριπλαδορους εσυ παιζεις με σεντρες...επιθετικη τακτικη δεν υπαρχει ουτε για αστειο, γενικοτερα τακτικη δεν υπαρχει στο παιχνιδι και φαινεται απο πολυ μακρια..οσοι δεν βλεπουν οτι ο Ακης ειναι ανυπαρκτος καλυτερα να αλλαξουν αθλημα.. Καρυπιδη προστιμο σε ολη την ομαδα γιατι προφανως φταινε και αυτοι γι αυτα το χαλι και στρατηγε ακη σε παρακαλω λυπησου μας και παραιτησου

Μια συγνώμη δεν φτάνει είχε πει και ο Γονίδης....

Ποσό χειρότερος να ήταν ο μπελανουαν από τον Δεληζήση 3 φάσεις έχει χάσει τον παίκτη φτανει πια αυτό το αστείο και μου βάζει μανό λες και είναι ο ροναλτο να του αλλάξει το παιχνίδι

Δηλαδή Μαντζιο ούτε τώρα παραίτηση;

Απλα το ροστερ ειναι γηρασμενο και μετριοτατο.Η χρονια ειναι τελειωμενη.Θα τελειωσει και επισημα με τον αποκλεισμο στον κυπελλο,που θα ερθει και αυτος αργα ή γρηγορα!! Και δεν ειναι θεμα προπονητη αυτη τη φορα.Σημερα 100% ειναι θεμα παικτων!!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ντροπή του 0-5 για τον Άρη θα μείνει χαραγμένη - Στον… αέρα ο Μάντζιος - Ευθύνες Καρυπίδη

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags