Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: "Αρρώστια" στον Άρη - Τα… μισά αποδυτήρια θέλουν να "φάνε" τον Μάντζιο - Όλα στον... αέρα για ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-21 17:07:00

"Αρρώστια" στον Άρη - Τα… μισά αποδυτήρια θέλουν να "φάνε" τον Μάντζιο - Όλα στον... αέρα για ΠΑΟΚ!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Αρρώστια" στον Άρη - Τα… μισά αποδυτήρια θέλουν να "φάνε" τον Μάντζιο - Όλα στον... αέρα για ΠΑΟΚ!

Το μεγάλο πρόβλημα στο εσωτερικό και οι "δυσαρεστημένοι" παίκτες. Το sportdog.gr παρουσιάζει τι συμβαίνει στους Θεσσαλονικείς και πώς φτάσαμε στο 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το κακό κλίμα και ποιοι το δημιούργησαν και τα σενάρια για άμεση αλλαγή προπονητή. Ποια θα είναι η έκπληξη Λουτσέσκου στο Περιστέρι;

Άρης - ΠΑΟΚ: Αντικειμενικά είναι να απορεί κανείς για το πως ο Άρης έφαγε 5άρα από τον ΠΑΣ. Ούτε το ρόστερ, ούτε το στυλ της ομάδας, ούτε ο κόουτς Μάντζιος δικαιολογούν να φάνε πέντε γκολ(!) από την ομάδα του Μεταξά.

Μπορεί η τελευταία να έχει κάνει διπλό στην Τούμπα και να κέρδισε τον Παναθηναϊκό αλλά με...1-0 και τους δυο! Τι να κάνει βέβαια και ο Έλληνας κόουτς των "κιτρίνων", όταν υπήρχαν παίκτες του... ακούνητα στρατιωτάκια στην εν λόγω αναμέτρηση...

Από εκεί και πέρα έχει σηκωθεί (ξανά) πολύ σκόνη πάντως στο "Βικελίδης" για το ο τι υπάρχουν παίκτες που γκρινιάζουν για τον κόουτς, αλλά και για... συμπαίκτες τους (!) δημιουργώντας... κλίμα.

Μιλάμε είτε για πρώην βασικούς που έχασαν την θέση τους, είτε από κάποιους που παίρνουν ευκαιρίες με το σταγονόμετρο, είτε κι από εκείνους που έχουν ενστάσεις για το πως παίζει η ομάδα και για την γενικότερη διαχείριση του προπονητή...

Όλοι αυτοί μάλιστα αν αθροιστούν δεν είναι...αμελητέα ποσότητα για αποδυτήρια μεγάλης ομάδας όπως ο Άρης. Μιλάμε για συνολικά σχεδόν μια... ντουζίνα "δυσαρεστημένων"!!!

Από την άλλη βέβαια και ο Άκης Μάντζιος (κόντρα στην δική του επιθυμία) έχει ένα πολύ μεγάλο ρόστερ, με 29 παίκτες και με κάποιους που δεν αδειάζουν θέση και βρίσκονται εκεί παρότι δεν υπολογίζονται. Τα παραδείγματα των Μπεναλουάν, Μήτρογλου, Χαϊροβιτς, Ντουάρτε είναι τα πιο τρανταχτά!!

Ο κόουτς Μάντζιος βέβαια και στο ξεκίνημα της σεζόν είχε αμφισβητηθεί αλλά με την στήριξη του Θόδωρου Καρυπίδη, που είχε βάλει...πλάτη τότε ακόμη και σε οπαδικές φωνές, έμεινε και το γύρισε. Βοήθησαν και τα αποτελέσματα αλλά και η εικόνα της ομάδας.

Για να αποδειχθεί όμως, χθές με την 5άρα που δεν μπορεί να ...σβήσει απλά με "συγνώμες" και την παραδοχή περί "ξεφτίλας", ΠΩΣ υπάρχει ΑΡΡΏΣΤΙΑ στο εσωτερικό της ομάδας του Άρη, εξ ου κι αυτή η αστάθεια. Κάπου  χάθηκε η χημεία που υπήρχε και τα αποδυτήρια έγιναν πολύ...ευάλωτα . Με  ο,τι αυτό συνεπάγεται και για το μέλλον του Μάντζιου.

Η λογική (και τα πρώτα... σημάδια) λένε πάντως πως επειδή έρχεται το κλάσικο της πόλης, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή, οι όποιες αποφάσεις/εξελίξεις στον Άρη θα πάνε για... τέλη Νοέμβρη/αρχές Δεκέμβρη. Με τον κόουτς να έχει ίσως μια ακόμη ευκαιρία, ενδεχομένως την τελευταία του κόντρα στον "δικέφαλο". Εκεί όπου θα πάει (εφόσον δεν υπάρξει κάτι θεαματικά ανατρεπτικό την τρέχουσα εβδομάδα) κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Πάντως τις τελευταίες ώρες ακούγεται όλο και πιο έντονα πως ο Άρης μπορεί να πάει και με υπερησιακό κόουτς τελικά στην Τούμπα!

ΥΓ. Έμαθα πως ο Λουτσέσκου στο Περιστέρι το βράδυ θα κρατήσει τον Μιχαηλίδη στον πάγκο. Και θα κατεβάσει αμυντικό δίδυμο με Κρέσπο δίπλα στον Βαρέλα. Η έκπληξη έχει να κάνει με το οτι την Πέμπτη κόντρα στην Σλοβαν ο Μιχαηλίδης τιμωρήθηκε και δεν θα είναι στην αποστολή, οπότε θα πρέπει το δίδυμο στόπερ από τα...παλιά να έχει ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ντροπή του 0-5 για τον Άρη θα μείνει χαραγμένη - Στον… αέρα ο Μάντζιος - Ευθύνες Καρυπίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags