Μάκης Γκαγκάτσης: Επίσκεψη από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Δευτέρας (29/11) όπου τα... έψαλλε στους ποδοσφαιριστές τονίζοντας ότι η ήττα από τον Άρη, μετά από έντεκα χρόνια, είναι ντροπή.

Παράλληλα χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα τονίζοντας πως είναι υποχρέωση όλων να καταλάβουν που παίζουν, ενώ παράλληλα ανέφερε πως αυτό που εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι ήττα ήρθε με κάτω τα χέρια, όπως και με τον Ατρόμητο, ειδικά την στιγμή που η ομάδα του Περιστερίου δέχθηκε έξι γκολ από τον Αστέρα.

«Εδώ δεν κάνετε το χόμπι σας. Είστε επαγγελματίες και ο ΠΑΟΚ σας προσφέρει τα πάντα. Εχετε από τα πιο υψηλά συμβόλαια. Δεν σεβαστήκατε και τον κόσμο και τον Σαββίδη που σας προσφέρει τα πάντα!

Κανείς μας δεν έχει τη διάθεση να σβήσει με σφουγγάρι όλα όσα έχετε προσφέρει εσείς που κατακτήσατε το νταμπλ όπως και εσείς που πέρσι φέρατε το Κύπελλο. Αλλά το παρελθόν είναι για να το διηγούμαστε στα εγγόνια μας, δεν μπορούμε να ζούμε με τις αναμνήσεις. Εδώ είμαστε για το παρόν και το μέλλον», είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης.