Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Στη λίστα της Αλ Νασρ ο Πορτογάλος τεχνικός!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-04 15:20:00

"Μαρτίνς όπως… Πίρλο και Φερέιρα - Δίνουν 18 εκατ. για μεταγραφή - Πακέτο με Ελ Αραμπί ή Τικίνιο"

του Γιώργου Κτενά
"Μαρτίνς όπως… Πίρλο και Φερέιρα - Δίνουν 18 εκατ. για μεταγραφή - Πακέτο με Ελ Αραμπί ή Τικίνιο"

"Συναγερμός" στο Λιμάνι και μεγάλος κίνδυνος ενόψει Ιανουαρίου. Η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Πέδρο Μαρτίνς, τα αγωνιστικά προβλήματα και το τεράστιο μπάτζετ, αλλά και η πρόθεσή τους να αποκτήσουν άμεσα επιθετικό. Οι Άραβες ψάχνουν ένα πολύ δυνατό χτύπημα και από Ελλάδα!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Καμπανάκι χτύπησε για μια ακόμα φορά στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού με τα δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία, για το ενδιαφέρον τής Αλ Νασρ για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει με την Αλ Νασρ, την αναζήτηση προπονητή, αλλά και επιθετικού...

"Μαρτίνς όπως Πίρλο, Γκατούζο και Άμπελ Φερέιρα - Δεν είναι πρόβλημα τα λεφτά"

Δημήτρη, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Αλ Νασρ ενδιαφέρεται για τον Πέδρο Μαρτίνς; Τι γράφει ο Τύπος στη Σαουδική Αραβία, ποια είναι η αλήθεια γύρω από αυτό το θέμα;

Είναι αλήθεια ότι γράφτηκε το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά δεν είναι το μοναδικό. Τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκαν οι Γκατούζο, Πίρλο, Γκαγιάρδο, Ρούντι Γκαρσία και Αμπέλ Φερέιρα. Οπότε ας μην εστιάζουμε μόνο στον προπονητή τού Ολυμπιακού απλά και μόνο γιατί "πουλάει" το θέμα. 

Η Αλ Νασρ είχε δείξει ενδιαφέρον και στο παρελθόν για τον Μαρτίνς αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού φαίνεται ότι είναι φιλόδοξος για να βρεθεί σε αυτό το πρωτάθλημα. Πόσα χρήματα θα μπορούσε να του προσφέρει για να τον πείσει;

Πρώτα από όλα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πολύ ανώτερο ποιοτικά απο πολλά ευρωπαϊκά. Πίτι Μαρτίνεζ, Ταλίσκα, Ματέους Περέιρα, Γκομίς, Μπανέγα, Ιγκάλο, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που αγωνίζονται εκεί. Οπότε καταλαβαίνετε το επίπεδο που υπάρχει. Τα χρήματα δεν είναι θέμα για την Αλ Νασρ, όπως και για τους υπόλοιπους "μεγάλους" της χώρας.

"Αραμπί η Τικίνιο στην Αλ Νασρ - 18 εκατ. για μεταγραφή - Θα πάρει άμεσα προπονητή;"

Πώς είναι η κατάσταση στην Αλ Νασρ - Θα μπορούσε δηλαδή να αποτελέσει κίνητρο αγωνιστικά ή με μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές;

Η κατάσταση στην Αλ Νασρ είναι πολύ κακή. Ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες που έφταναν μέχρι την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στα ημιτελικά γνώρισε άδικο αποκλεισμό 2-1 στην έδρα της απο τη "αιώνια" αντίπαλο Αλ Χιλάλ. Ο Μάνο Μενέζες ξεκίνησε τη σεζόν, όμως επειδή δεν είχε καλή εικόνα απολύθηκε. Στη θέση του ήρθε ο Πέδρο Εμανουέλ, ο οποίος "πλήρωσε" τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν πήρε και πίστωση χρόνου. Παράλληλα γίνεται ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ το τελευταίο διάστημα. Όταν κάποια ομάδα δίνει 18 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Πίτι Μαρτίνεζ καταλαβαίνετε ότι το μπάτζετ είναι απεριόριστο. Προέρχεται όμως από σπουδαία νίκη 2-1 στο ντέρμπι μέσα στην Αλ Αχλί και ενδεχομένως να μην χαθεί ο κόσμος, αν δεν πάρει προπονητή άμεσα.

Τι άλλο ενδιαφέρει τη Αλ Νασρ αυτό το διάστημα;

Η Αλ Νασρ θα ψαχτεί άμεσα για επιθετικό. Ο Μαροκινός Χαμντάλαχ δημιουργούσε πρόβλημα στα αποδυτήρια και λύθηκε το συμβόλαιο του. Ο Ελ Αραμπί ή ο Τικίνιο θα μπορούσαν να σταθούν στο επίπεδο του πρωταθλήματος στη Σαουδική Αραβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Stop Ερντογάν στη μεταγραφή Μασούρα - "Μπακασέτα x2" ζητάει ο Ολυμπιακός - Έκπληξη με Τάσο Δώνη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags