Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Δεν πιστεύει στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Πάει για 12 μεταγραφές - Ζητάει εξηγήσεις ο Σαββίδης"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-06 16:00:00

"Δεν πιστεύει στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Πάει για 12 μεταγραφές - Ζητάει άμεσα εξηγήσεις ο Σαββίδης"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν πιστεύει στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Πάει για 12 μεταγραφές - Ζητάει άμεσα εξηγήσεις ο Σαββίδης"

Οι παίκτες που βγήκαν στα... μανταλάκια και το λάθος του Ρουμάνου. Ρεπόρτερ του Δικεφάλου αναλύει στο Sportdog.gr την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μετά την ήττα από τον Ιωνικό και σχολιάζει τα σενάρια παραίτησης του προπονητή και τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

ΠΑΟΚ: Τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών στον Δικέφαλο σχολίασε μέσω του sportdog o Αντώνης Τσακαλέας, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ του Δικέφαλου.

Τι σχολίασε για την ήττα από τον Ιωνικό, τι πιστεύει για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, και πώς θεωρεί ότι πρέπει να είναι η επόμενη μέρα του συλλόγου; Πώς σχολιάζει τη δήλωση του Λουτσέσκου για την αντίδρασή του, τι λέει για την ενεργοποίηση του Σαββίδη και τι αναφέρει για τα σενάρια που θέλουν τον Ρουμάνο προπονητή να απολύεται ή να παρατείται;

Οι απαντήσεις στο sportdog...

"Δεν πιστεύει στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Δεύτερη επιλογή ο Μπίσεσβαρ - Στα μανταλάκια οι παίκτες"

"Ο πρώτος απογοητευμένος είναι ο Παναθηναϊκός, που έχασε και από τότε τον έχει πάρει η κάτω βόλτα. Η τελευταία νίκη τού ΠΑΟΚ ήταν εναντίον του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου είναι προπονητής που όταν πιστεύει στην ομάδα του, της το περνάει κιόλας. Το ίδιο συμβαίνει και όταν δεν την πιστεύει. Δεν μπορεί να το κρύψει, το μεταδίδει. Είναι φανερό ότι δεν πιστεύει την ομάδα τώρα, νιώθει ότι έχει προδοθεί από τις επιλογές του. Ήξερε ότι μπορεί να κερδίσει τον Μπίσεβαρ και να πάρει πράγματα, αλλά τον θεωρούσε ως τη δεύτερη επιλογή. τελικά ο ΠΑΟΚ δεν πήρε παίκτη στη θέση του Μπίσεσβαρ με αποτέλεσμα να είναι πρώτη αλλά και μοναδική επιλογή. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει τις επιλογές του καλοκαιριού", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Α. Τσακαλέας.

Τι πιστεύεις ότι θα πρέπει να γίνει στην επόμενη μέρα του Δικέφαλου;

"Να αναλύσουμε λίγο την ατμόσφαιρα στους φιλάθλους που έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια τους παίκτες, με τους οποίους πανηγύρισαν τους μισούς τίτλους στην ιστορία του συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ έχει 11 τίτλους και με αυτούς τους παίκτες πανηγύρισε τους 5. Το καταλαβαίνω, αυτοί είναι εδώ, αυτοί παίζουν, όταν κερδίζουν αποθεώνονται και όταν χάνουν τους κρεμάμε στα μανταλάκια. Η επόμενη σκέψη είναι να βάλει τα πιτσιρίκια να παίξουν. Αν είναι λάθος να στηρίζεται ο ΠΑΟΚ σε μια γενιά παικτών που δείχνουν ότι δεν έχουν να δώσουν, άλλο τόσο λάθος είναι να δούμε ποιοι είναι μικροί και να παίξουν. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει ψυχραιμία. Το ζήτημα δεν είναι αν θα παίξουν οι Κούτσιας, Λύραντζης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, αλλά να δημιουργηθούν συνθήκες για να πάρει το καλύτερο δυνατό από αυτούς τους παίκτες. Είναι άλλο πράγμα να τους εκκολάπτω και άλλο να κρέμομαι από αυτούς".

"Δεν διαχειρίζεται την πίεση της ήττας - Δύο δρόμους ο ΠΑΟΚ - 12 μεταγραφές ο ΠΑΟΚ"

Πώς σχολιάζεις τη δήλωση "Θα δείτε σύντομα την αντίδρασή μου";

"Αρχικά τι σημαίνει ότι όταν λέει ότι δεν έχει χρόνο να δουλέψει; Ξέρεις ότι φέτος έχεις Ευρώπη. Αντιλαμβάνομαι ότι κάπου φάσκει και αντιφάσκει με αυτά που λέει, δεν διαχειρίζεται καλά την πίεση της ήττας και όταν πρέπει να μιλήσει μετά από ήττα την πατάει".

Θεωρείς ότι φτάνουν τρεις μεταγραφές τον Γενάρη;

"Έχει δύο δρόμους ο ΠΑΟΚ στο εξής: Να πει ότι στράβωσε η φάση σε βαθμό που δεν ισιώνει και να δει αν μπορεί να το σώσει ευρωπαϊκά. Αλλιώς, μετά, να προετοιμαστούν γνωρίζοντας ότι χρειάζεται 12 μεταγραφές και να τις αρχίσουν από τώρα. Θα πρέπει να καταλάβει ότι είχε στο μυαλό του να κάνει μια τελευταία χρονιά με τη φουρνιά του νταμπλ και στη συνέχεια να περάσει ομαλά στην επόμενη μέρα".

"Κλισέ για Σαββίδη - Δεν υπάρχει ζήτημα απόλυσης - Αυτό πίστεψε ο Λουτσέσκου"

Ενεργοποίηση Σαββίδη;

"Είναι πολύ κλισέ το "Κρατάει τα χαρτιά του κλειστά" αλλά ισχύει γιατί είναι ελάχιστες οι πληροφορίες. Είναι δεδομένο ότι δεν του αρέσει η κατάσταση. Από το καλοκαίρι η ελληνική πλευρά της διοίκησης, δηλαδή οι στενοί συνεργάτες στη Θεσσαλονίκη ενεργοποιήθηκαν, με κυριότερη κίνηση την έλευση του Λουτσέσκου, που σημαίνει ότι ο Ιβάν τους άκουσε και είναι σίγουρο ότι περιμένει και από αυτούς να του εξηγήσουν πώς θα κυλήσει αυτή η κατάσταση".

Τέλος, ανέλυσέ μου αν υπήρξε ποτέ θέμα παραίτησης Λουτσέσκου;

"Ζήτημα απόλυσης δεν θα τεθεί. Θα πρέπει ο Λουτσέσκου να φτάσει σε απίθανο σημείο για να παραιτηθεί. Δεν θα μου ταίριαζε στην εικόνα. Ο Λουτσέσκου ήρθε στον ΠΑΟΚ για να ξαναχτίσει ομάδα για τίτλου. Πίστεψε ότι με μεταγραφές και παίκτες που ήταν δικοί του, θα τα κατάφερνε, αλλά ούτε οι μεταγραφές, ούτε οι δικοί του κατάφεραν να αποδώσουν. Για αυτό και ο ΠΑΟΚ αυτή τη μεταγραφική περίοδο θα πρέπει να την δει ως αρχή καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Γιατί δεν θα είναι εύκολο να πάρει 12-14 παίκτες το ερχόμενο καλοκαίρι".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα ανοικτά στο "ραντεβού" Σαββίδη με Λουτσέσκου - Αυτό ήταν το "εγκληματικό" λάθος στον ΠΑΟΚ! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags