Facebook Pixel Άκης Μάντζιος: Στα... θετικά του Άρη στάθηκε ο Μάντζιος - "Είχαμε τα καλά μας διαστήματα αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-12 22:16:00

Στα... θετικά του Άρη στάθηκε ο Μάντζιος - "Είχαμε τα καλά μας διαστήματα αλλά..."

Sportdog Team
Στα... θετικά του Άρη στάθηκε ο Μάντζιος - "Είχαμε τα καλά μας διαστήματα αλλά..."

Ο προπονητής των Κίτρινων, στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο δικό τους καλό διάστημα, το αντίθετο από τους Ερυθρόλευκους.

Άκης Μάντζιος: Ο Άρης ηττήθηκε καθαρά από τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τον Έλληνα τεχνικό των Κίτρινων να στέκεται στις δηλώσεις του στο καλό διάστημα της ομάδας του, αλλά και στο γεγονός πως δεν βρήκαν τότε το γκολ, κάτι που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι.

Για το ματς: "Σίγουρα ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι, δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου, αλλά δεν απειλήσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, είχε ένα δοκάρι και βρήκε και το γκολ. Προσπαθήσαμε, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις. Δεν βρήκαμε το γκολ της ισοφάρισης και συνεχίζουμε".

Για το ότι ο Άρης δεν μπήκε καλά στο δεύτερο ημίχρονο: "Συμβαίνει, δεν παίζεις και μόνος σου. Είχαμε τα διαστήματα μας και τις δικές μας στιγμές, ο Ολυμπιακός στο δικό του καλό διάστημα βρήκε το γκολ και πήρε το παιχνίδι. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την ομάδα και να αποφύγουμε κάποια λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο", είπε ο Άκης Μάντζιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags