Ολυμπιακός: Δημοσίευμα του Sky Italia αναζοπυρώνει το "φλερτ" μεταξύ Ολυμπιακού και Κώστα Μανωλά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ιταλικού Μέσου, ο Έλληνας αμυντικός είναι κοντά στην αποχώρηση από τη Νάπολι και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στους Πειραιώτες τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα το Sky Italia ανέφερε πως ο Έλληνας στόπερ «… φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από τη Νάπολι. Φέτος έχει κάνει μόλις 7 εμφανίσεις και συνολικά 486 λεπτά συμμετοχής σε Serie A και Europa League». Το έγκυρο ιταλικό Μέσο συνεχίζει επισημαίνοντας ότι «… ο επόμενος σταθμός της καριέρας του μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός, που είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Πλέον μπορεί να επιστρέψει εκεί ακόμη και τον Ιανουάριο».

Η πιθανή επιστροφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό έγινε... σίριαλ αλλά χωρίς αίσιο τέλος το περασμένο καλοκαίρι και μένει να δούμε εάν η μεγάλη μεταγραφή θα μπορέσει να γίνει τον χειμώνα.