Ολυμπιακός: Δημοσίευμα του Sky Italia αναζοπυρώνει το "φλερτ" μεταξύ Ολυμπιακού και Κώστα Μανωλά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ιταλικού Μέσου, ο Έλληνας αμυντικός είναι κοντά στην αποχώρηση από τη Νάπολι και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στους Πειραιώτες τον Ιανουάριο.
Συγκεκριμένα το Sky Italia ανέφερε πως ο Έλληνας στόπερ «… φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από τη Νάπολι. Φέτος έχει κάνει μόλις 7 εμφανίσεις και συνολικά 486 λεπτά συμμετοχής σε Serie A και Europa League». Το έγκυρο ιταλικό Μέσο συνεχίζει επισημαίνοντας ότι «… ο επόμενος σταθμός της καριέρας του μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός, που είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Πλέον μπορεί να επιστρέψει εκεί ακόμη και τον Ιανουάριο».
Η πιθανή επιστροφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό έγινε... σίριαλ αλλά χωρίς αίσιο τέλος το περασμένο καλοκαίρι και μένει να δούμε εάν η μεγάλη μεταγραφή θα μπορέσει να γίνει τον χειμώνα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο