Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βοτανικός: "Έσκασε" ειδησάρα για Βοτανικό - Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί του ΠΑΟ - Πόσους θα χωράει το γήπεδο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-16 08:42:00

"Έσκασε" ειδησάρα για Βοτανικό - Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί του ΠΑΟ - Πόσους θα χωράει το γήπεδο!

Sportdog Team
"Έσκασε" ειδησάρα για Βοτανικό - Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί του ΠΑΟ - Πόσους θα χωράει το γήπεδο!

Εφόσον το πρότζεκτ του Βοτανικού ολοκληρωθεί τότε το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι μεγαλύτερο σε χωρητικότητα και από του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός - Βοτανικός: Μια μεγάλη είδηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό έβγαλε η εφημερίδα "Live Sport".

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ το νέο γήπεδο του Τριφυλλιού θα έχει χωρητικότητα 38.000 θέσεων, πάντα βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι το έργο θα εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ και θα μπει σε τροχιά υλοποίησης.

Ταυτόχρονα, θα είναι το μεγαλύτερο στη χώρα καθώς αυτό του Ολυμπιακού στο Φάληρο είναι 32.115 θέσεων και η «Αγιά Σοφιά» της ΑΕΚ προβλέπεται να είναι (μίνιμουμ) 32.000.

Όσο για τη Νέα Τούμπα ακόμη είναι νωρίς για να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για την χωρητικότητα, αλλά πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έτσι όπως έχει εκφραστεί να κυμαίνεται από 32.000 και όσο το δυνατόν πιο κοντά στις 40.000.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags