Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πάνω από 6 εκατομμύρια ο Μαρινάκης σε Μανωλά - Χουνέρι σε Παπασταθόπουλο - Δώρο... από ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-17 16:38:00

"Πάνω από 6 εκατομμύρια ο Μαρινάκης σε Μανωλά - Χουνέρι σε Παπασταθόπουλο - Δώρο... από ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
"Πάνω από 6 εκατομμύρια ο Μαρινάκης σε Μανωλά - Χουνέρι σε Παπασταθόπουλο - Δώρο... από ΠΑΟΚ"

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το νέο συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού στον Ολυμπιακό, το σύστημα του Πέδρο Μαρτίνς καιτ η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Κώτσης, μίλησε στον αέρα του Over FM και την εκπομπή Over Lap για τις λεπτομέρειες του deal με τον Μανωλά, αλλά και τις ραγδαίες εξελίξεις που φέρνει η επιστροφή του.

Αρχικά, ο Νίκος Κώτσης, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέγραψε για 3,5 χρόνια και οι συνολικές του αποδοχές ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα, θα εισπράξει ένα ποσό της τάξεως των 6,1 εκατομμυρίων ευρύ.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» υποστήριξε πως αυτή η επιστροφή, θα φέρει στην πόρτα της εξόδου τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνιστεί στην Πόρτο και με αυτό συμφωνεί και ο μάνατζέρ του. Έτσι, θα μπορεί να μετακινηθεί στην ομάδα του Σέρχιο Κονσεϊσάο. Επίσης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο Μπα δανεικός την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τέλος, αναφέρθηκε στον τρόπο που θα αγωνίζονται οι Πειραιώτες. Ο Νίκος Κώτσης, επισήμανε πως το αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού θα συντελούν οι Μανωλάς και Σισέ. Ο Παπασταθόπουλος θα γίνει η τρίτη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags