Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης, μίλησε στον αέρα του Over FM και την εκπομπή Over Lap για τον Νορντίν Άμραμπατ, την πολύ καλή εμφάνιση του Πέτρου Μάνταλου, αλλά και την διαφορά των «κιτρινόμαυρων» από τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο Κώστας Τσίλης, αναφέρθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του αρχηγού της Ένωσης, τονίζοντας πως φέτος έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή του, ωστόσο δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, μπορεί να είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο για κάποιο διάστημα. Με το πέρασμα του χρόνου πέφτει η απόδοσή του. Αυτό ευθύνεται στην φυσική του κατάσταση, η οποία δεν είναι και η καλύτερη.

 

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της Ένωσης, μίλησε για τον Νορντίν Άμραμπατ. Συγκεκριμένα, διευκρίνισε πως ο τρόπος που βάζει το κορμί του στις φάσεις και ο τρόπος που επιταχύνει είναι εντυπωσιακός. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής, από πιο μικρή ηλικία δούλευε πολύ με το σώμα του και το κάνει και τώρα.

Όσον αφορά το πρόβλημα που έχει η ΑΕΚ στο χώρο του κέντρου, ο Κώστας Τσίλης είπε πως το δίδυμο Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι δεν μπορεί να λειτουργήσει. Χθες, ο Δικέφαλος είχε μεγάλη τρύπα στη μεσαία γραμμή και ο Ιωνικός το εκμεταλλεύτηκε. Ο Αργύρης Γιαννίκης το είδε αυτό και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Σάκχοφ. 

Τέλος, μίλησε και για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει ο «Δικέφαλος» τον Ιανουάριο. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο εξετάζουν ποδοσφαιριστές η οποίοι θα αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Κυρίως στην Ένωση θέλουν έναν δημιουργικό χαφ.