Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα έκπληξη με Σιόβα μετά τον Μανωλά
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-18 10:05:00

Νέα έκπληξη με Σιόβα μετά τον Μανωλά - Γιατί... περιμένει τον Ολυμπιακό - "Έσκασε" η πρόταση!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέα έκπληξη με Σιόβα μετά τον Μανωλά - Γιατί... περιμένει τον Ολυμπιακό - "Έσκασε" η πρόταση!

Ποιος είναι αυτός που δεν θέλει τον Έλληνα στόπερ στο Λιμάνι; Ο Κώστας Μανωλάς προσπάθησε να τον... στείλει στον Πειραιά το καλοκαίρι, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε και ο πρώην άσος της Λεβάντε ρίσκαρε και έμεινε χωρίς ομάδα. Οι τελευταίες εξελίξεις και η προσφορά που έχει στα χέρια του.

Ολυμπιακός: Χωρίς ομάδα παραμένει ο Δημήτρης Σιόβας από το καλοκαίρι του 2021 μετά το "διαζύγιό" του με την ισπανική Ουέσκα. Όταν ένας ποδοσφαιριστής με την κλάση και την εμπειρία του Έλληνα στόπερ κυκλοφορεί ελεύθερος, μπορεί να αποτελέσει "λαβράκι" για πολλές ομάδες, συνεπώς το πιθανότερο είναι το νέο έτος να τον βρει σε νέο σταθμό για την καριέρα του.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θυμούνται ότι τις τελευταίες μέρες του περασμένου Αυγούστου η επιστροφή του Σιόβα στο Λιμάνι έπαιξε πολύ δυνατά στα "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ, αφού πράγματι οι πληροφορίες είχαν βάση.

Συγκεκριμένα, ο υψηλόσωμος αμυντικός έφτασε πολύ κοντά σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομά του έριξε στο… τραπέζι ο Κώστας Μανωλάς (που επίσης τότε συζητούσε για την επιστροφή του) ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε λόγω του Πέδρο Μαρτίνς. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Σιόβας επέλεξε να μείνει ελεύθερος αντί να καταλήξει σε συμφωνία με άλλη ομάδα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο 33χρονος άσος ουσιαστικά... περιμένει νέα κρούση από τους Ερυθρόλευκους, γι' αυτό και φρόντισε να μετατρέπει την περίπτωσή του σε ιδιαιτέρως προσιτή ενόψει Ιανουαρίου, από τη στιγμή που δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Κάτι τέτοιο προφανώς και δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, ωστόσο όσο ο Σιόβας παραμένει χωρίς ομάδα και οι σχέσεις του με τον Ολυμπιακό εξακολουθούν να είναι άριστες, τα σενάρια για πιθανή επιστροφή του τον χειμώνα έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσσονται, αν και η επιστροφή του Κώστα Μανωλά μάλλον δεν θα… βοηθήσει, αφού γέμισαν οι θέσεις. Πιο πιθανό να «υπάρχει χώρος» ξανά το καλοκαίρι!

Πάντως, στην μανατζερική πιάτσα είναι κοινό μυστικό ότι ο 33χρονος άσος έχει πέραση όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά σε τρεις διαφορετικές ηπείρους. Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σιόβας έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας, της Τουρκίας, του Κατάρ και του Μεξικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι έφερε τον Μανωλά ο Μαρινάκης... νέος Γεωργάτος - Η απαίτηση Μαρτίνς, φεύγουν δύο στόπερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags