Facebook Pixel Ατρόμητος: Δεν έπιασε το ηλεκτροσόκ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-18 23:19:00

Δεν έπιασε το ηλεκτροσόκ! Ποιός θα σώσει τον βαριά ασθενή; Μαύρα Χριστούγεννα για...

Sportdog Team
Δεν έπιασε το ηλεκτροσόκ! Ποιός θα σώσει τον βαριά ασθενή; Μαύρα Χριστούγεννα για...

Ποιός σουπερλιγκάτος προπονητής είναι σε πολύ δύσκολη θέση πριν τα Χριστούγεννα;

Ατρόμητος: Δεν έπιασε το ηλεκτροσόκ! Ποιός θα σώσει τον βαριά ασθενή; Μαύρα Χριστούγεννα για...

Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Ατρόμητος ανακοίνωνε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Παράσχο μετά την αποχώρηση του Άνχελ Λόπεθ. Ήταν η τρίτη φορά που ο έμπειρος τεχνικός αναλάμβανε τον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου, μία εξέλιξη που εκείνη την εποχή φάνταζε ιδανική.

Η ομάδα είχε ενισχυθεί πολύ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ήρθαν ηχηρά ονόματα, όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Ευθύμης Κουλούρης και ο Ανδρέας Γιαννιώτης, κινήσεις τις οποίες συμπλήρωναν οι Ντζόρτζε Ντένιτς και Ματίας Πισάνο.

O Ατρόμητος ξεκίνησε με ισοπαλία στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ακολούθησε η ήττα στο Περιστερί από τον Παναιτωλικό, ο οποίος όπως φάνηκε από το ματς του Σαββάτου για την 15η αγωνιστική έχει εξελιχθεί σε κακό του δαίμονα. Ακολούθησε η ήττα στον Βόλο με 3-0 και στη συνέχεια ο Παράσχος ανέλαβε τα ηνία.

Το ηλεκτροσοκ της αλλαγής προπονητή, ένα ποδοσφαιρικό κόλπο made in Greece, δεν φάνηκε να επαναφέρει τον παλμό στον βαριά ασθενή. Ο Ατρόμητος ηττήθηκε στη συνέχεια από τον Άρη εντός έδρας, ισοπαλία με τα Γιάννινα, ήττα από ΑΕΚ, Ιωνικό, για να έρθει η ισοπαλία με τη Λαμία για να πάρει μία ανάσα. Στο Ηράκλειο οι απώλειες μεγάλωσαν με τον ΟΦΗ να τον νικά.

Τη 10η αγωνιστική όμως ήρθε ο ΠΑΟΚ για να τον αναστήσει με τους Περιστεριώτες να παίρνουν το ματς απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Η 6άρα στην Τρίπολη από τον Αστέρα δεν ήχησε καθόλου καλά μια στροφή μετά την επικράτηση με τους ασπρόμαυρους. Αλλά ήρθε ο αγώνας με τον Απόλλωνα για να γλυκάνει κάπως τους οπαδούς από το φαρμάκι του διασυρμού.

Στη Λεωφόρο όμως ο Παναθηναϊκός στάθηκε στο ύψος του, όπως και ο Ολυμπιακός στη συνέχεια με τον Παναιτωλικό να του δίνει την τρίτη σερί ήττα.

Ο Ατρόμητος είναι προτελευταίος με 9 βαθμούς και έχει ήδη αρχίσει να ιδρώνει! Η κατάσταση είναι περίεργη και ως εκ τούτου η θέση του Γιώργου Παράσχου μόνο ασφαλής δεν είναι.

Το ερώτημα είναι ποιός είναι ο εκλεκτός να αναλάβει τον πάγκο του Ατρόμητου, ειδικά αυτήν την περίοδο που η καρέκλα του προπονητή φαντάζει σαν ηλεκτρική. Συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις μόνο κάποιος γνώριμος της ομάδας μπορεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags