Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με Σεμέδο - Τι δίνει η Πόρτο και γιατί "κολλάει" η μεταγραφή - "Δεν συμφωνεί ο Ολυμπιακός..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-20 00:05:00

Ανατροπή με Σεμέδο - Τι δίνει η Πόρτο, γιατί "κολλάει" η μεταγραφή - "Δεν συμφωνεί ο Ολυμπιακός..."

Sportdog Team
Ανατροπή με Σεμέδο - Τι δίνει η Πόρτο, γιατί "κολλάει" η μεταγραφή - "Δεν συμφωνεί ο Ολυμπιακός..."

Ο Πορτογάλος αμυντικός φέρεται να είναι "κλεισμένος" από την Πόρτο, ωστόσο οι συμπατριώτες του φέρνουν στην επιφάνεια στοιχεία από τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, που δεν δείχνουν συμφωνία.
 

Ολυμπιακός: Ο Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Πόρτο, σενάριο που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο μετά τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ρεπορτάζ της "A Bola" αναφέρει πως οι δύο ομάδες δεν τα έχουν βρει ακόμα και υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι σύμφωνος με την προσφορά της πορτογαλικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνει ότι η Πόρτο προσφέρει 250.000 για τον δαναεισμό του Σεμέδο, ποσό που δεν ικανοποιεί τους Πειραιώτες, ακόμα κι αν μπει στη συμφωνία υποχρεωτική ρήτρα αγοράς 5.000.000 ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η εναλλακτική λύση της Πόρτο για να πείσει τους Πειραιώτες θα είναι η πρόταση για αγορά και όχι δανεισμό του Πορτογάλου αμυντικού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags