Εμφάνιση για ένα ακόμα αγώνα κάνανε τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΑΕΚ και σε αυτά στάθηκε ο ρεπότερ της Ένωσης, Κώστας Τσίλης. 

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πολλά προβλήματα και αυτά έχουν κάνει την εμφάνιση τους και στα προηγούμενα παιχνίδια. Τότε όμως, είχαν καταφέρει να τα καλύψουν και να νικήσουν. Στο χθεσινό αγώνα, ότι προβλήματα έχει η ΑΕΚ, της βγήκαν μαζεμένα και δεν μπόρεσε να νικήσει. 

Χαρακτηριστικά, φάνηκε πως η Ένωση έχει προβλήματα στα χαφ και στην αμυντική λειτουργία. Επίσης, έχει αργή άμυνα και δεν μπορεί να μετατρέψει τις ευκαιρίες που δημιουργεί σε γκολ. Με αποτέλεσμα να σπαταλάει εύκολα, τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Το σημαντικότερο είναι, πως δεν γίνεται η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, να θέλει να βάζει μπροστά περισσότερα γκολ, από αυτά που θα δεχτεί η άμυνα. 

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τεράστια θέματα στα χαφ. Δεν έχουν καταφέρει να βρουν λύση σε τόσα παιχνίδια και δεν τα κατάφεραν να το κάνουν ούτε χθες. Γιατί, η Ένωση δεν έχει κανένα παίκτη, που να μπορεί να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν στα χαφ, καθώς ούτε Σιμάνσκι, αλλά ούτε ο Λε Ταλέκ. Μπορούν να δώσουν λύση, στο συγκεκριμένο ζήτημα.  

Όσον, αφορά των αγώνα ο Κώστας Τσίλης, σχολίασε την εμφάνιση του Πέτρου Μάνταλου. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν έχει δυνάμεις για να βγάλει ένα ολόκληρο 90’ λεπτό, καθώς όσο επιδραστικός είναι μέχρι το τριάντα, τόσο εμφανής είναι η απουσία του μετά το 30 λεπτό. Όπως, είναι λογικό δεν γίνεται ο Γιαννίκης να κρατάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ένα παίκτη που δεν μπορεί να τρέξει και περπατάει.  

Τέλος, ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων», επισήμανε πως μεταγραφικά η ΑΕΚ, μέχρι εχθές κοιτούσε για την απόκτηση ενός χαφ. Η Ένωση παρακολουθεί πολλές περιπτώσεις, αλλά ψάχνει για κάποια περίπτωση που θα ξεχωρίσει για να προχωρήσει στην απόκτηση του.