Παναθηναϊκός: Την απόφαση να δώσει τα γάντια του βασικού στον Σωκράτη Διούδη έχει πάρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου των Πράσινων με τον Βόλο.

 

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να έχει "ζεστό" και τον Έλληνα τερματοφύλακα, καθώς είναι σαφές ότι μια ομάδα με αξιώσεις χρειάζεται και τους δύο τερματοφύλακές της να είναι πανέτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

 

Να πούμε, όμως, κάτι ακόμα; Ο Διούδης δεν είναι ευχαριστημένος που δεν παίζει πολύ το τελευταίο διάστημα και, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι και παλιότερα είχε βρεθεί στη βιτρίνα της ομάδας, ας μην αποκλείσουμε να παραχωρηθεί τον Γενάρη αν έρθει κάποια καλή πρόταση...

 

Ακόμα, αυτό που έχει ενδιαφέρον να συμπληρώσουμε είναι ότι σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Βαγιαννίδης, με τον Γιοβάνοβιτς να τον έχει δει και να τον αξιολογεί θετικά.

 

Λογικά, μέσα στη σεζόν θα τον δούμε να παίζει με την πρώτη ομάδα, καθώς υπάρχουν στοιχεία στο παιχνίδι του που δεν τα έχουν οι άλλοι δύο μπακ που έχει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του.

 

Ο νεαρός άσος συμμετέχει στα παιχνίδια της δεύτερης ομάδας και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Κάτι που ισχύει και για τον Αθανασακόπουλο, ο οποίος είναι μια ακόμα περίπτωση που ο τεχνικός των Πράσινων θέλει να ανεβάσει σταδιακά στην πρώτη ομάδα...