Facebook Pixel Άρης: Βόμβα στον Άρη - Εμπλοκή με το CAS και τους -6 - Δεν είναι στη λίστα των υποθέσεων
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-25 22:05:00

Βόμβα στον Άρη - Εμπλοκή με το CAS και τους -6 - Δεν είναι στη λίστα των υποθέσεων

Sportdog Team
Βόμβα στον Άρη - Εμπλοκή με το CAS και τους -6 - Δεν είναι στη λίστα των υποθέσεων

Η παράταση στην αγωνία για τον Άρη, θα συνεχιστεί, όσον αφορά στο θέμα της έφεσης που κατέθεσε για την υπόθεση Λάσκοφ και της αφαίρεσης των έξι βαθμών και μετά τις 10 Ιανουαρίου

Άρης: Η παράταση στην αγωνία για τον Άρη, θα συνεχιστεί, όσον αφορά στο θέμα της έφεσης που κατέθεσε για την υπόθεση Λάσκοφ και της αφαίρεσης των έξι βαθμών και μετά τις 10 Ιανουαρίου!

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τη λίστα υποθέσεων που ανακοίνωσε το CAS, η έφεση του Άρη δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές που θα συζητηθούν μετά τις 10 Ιανουαρίου 2022.

Έως τότε, ο Άρης θα βρίσκεται με το μείον έξι στη βαθμολογία, αλλά επειδή έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ στην υπόθεση αυτή, με την μαρτυρία του ίδιου του παίκτη που έκανε την πλαστογραφία, θεωρείται βέβαιο ότι θα δικαιωθεί στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο.

Το πινάκιο του CAS, που υπάρχει και στην επίσημη ιστοσελίδα του, δεν αναφέρει έως τέλος Μαρτίου την υπόθεση του Άρη, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, δεδομένου ότι μετά τις 10 Ιανουαρίου μπορεί να καταθέσουν αίτηση οι δικαστές, να βρουν δικάσιμο και να βάλουν την υπόθεση, πχ και στις 20 Ιανουαρίου. Οι υποθέσεις προστίθενται από τους δικαστές σε κενές ημερομηνίες, αλλά σήμερα δεν υπάρχει η υπόθεση του Άρη, που είναι “αιχμάλωτος” αυτής της απόφασης με μείον έξι βαθμούς στη βαθμολογία, τους οποίους κέρδισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και εάν τους είχε, θα ήταν τρίτος-τέταρτος, με προοπτική για δεύτερη θέση!

Πηγή: Sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags