ΑΕΚ: Τόσες μεταγραφές θα κάνει τον Γενάρη! Σκληρό πόκερ για τον χαφ – Η Ένωση κάνει τα πάντα για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η ΑΕΚ κάνει μπαμ, ότι χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο, εξαιτίας των δυσκολιών που έχουν προκύψει στη μεσαία γραμμή με το πρόβλημα του Γαλανόπουλου.

«Όλα για τον χαφ» είναι ο τίτλος της «SportDay», η οποία ενημερώνει, ότι η Ένωση φουλάρει για τον μέσο που θα κάνει τη διαφορά. Παράλληλα η «LiveSport» δίνει ζουμερή είδηση, αφού ενημερώνει, ότι η ομάδα του Δικέφαλου αετού, θα κινηθεί μόνο για μέσο τον Γενάρη!!! Αυτή είναι η εντολή στους μάνατζερ, οπότε να μην περιμένουμε προσθήκη σε κάποια άλλη θέση.

Ποιά είναι η πιο καυτή περίπτωση που απασχολεί την Ένωση; Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Μάλιστα όπως ενημερώνει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», παίζεται σκληρό πόκερ, με την ΑΕΚ να θέλει άμεσα να έρθει σε συμφωνία. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, χωρίς να περιμένει τη λύση του δανεισμού του Βραζιλιάνου χαφ από την Παλμέιρας, η «Ένωση» είναι σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη, Φεντερίκο Παστορέλο, αλλά και τη διοίκηση της Νις για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως αν η ΑΕΚ πάρει δανεικό τον 25χρονο άσο, τότε αυτό θα συμβεί με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Αυτή φαίνεται πως θα φτάνει τα 3 εκατ. Ευρώ. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Βραζιλιάνος μέσος αρέσει πολύ στους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» και δείχνουν διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για την απόκτησή του.

Παράλληλα ακούγεται άλλο ένα όνομα! Ο λόγος για τον Ράφαλ Αουγκουστίνιακ. Ο 28χρονος Πολωνός αγωνίζεται στην Ουράλ, είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική Πολωνίας και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συνεργασία του με την ρωσική ομάδα. Ετσι, τον Ιανουάριο μπορεί να ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αποχωρήσει από τώρα από τον σύλλογο του Γεκατερίνμπουργκ έναντι όχι υψηλού αντίτιμου.

Ο Αουγκουστίνιακ, ο οποίος αποτελεί μία από τις «κολώνες» της Ουράλ από το 2019, αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και διακρίνεται για τα πολλά τρεξίματα, την ένταση και τη δύναμη που έχει στο παιχνίδι του. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Βίγκρι Σουβάλκι, Πογκόν Σιέντλιτσε, Γιαγκελόνια και Βίτζεβ Λοτζ.