Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Φερνάντο Σάντος: Φερνάντο Σάντος για Εθνική - "Κόπηκαν" οι Ουζουνίδης και Δώνης από την ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-27 15:30:00

Φερνάντο Σάντος για Εθνική - "Κόπηκαν" οι Ουζουνίδης και Δώνης από την ΕΠΟ

Sportdog Team
Φερνάντο Σάντος για Εθνική - "Κόπηκαν" οι Ουζουνίδης και Δώνης από την ΕΠΟ

Η περίπτωση του Πορτογάλου προπονητή πάντα υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων της ΕΠΟ, αν και παραμένουν πολλές δυσκολίες

Το θέμα προπονητή είναι αυτό που μονοπωλεί το ρεπορτάζ της Εθνικής και σε αυτό στάθηκε ο Παντελής Περιβολάρης.

Συγκεκριμένα, σήμερα υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της ΕΠΟ, ασχολούνται με την περίπτωση του Τζιάνι Ντε Μπιάζι. Αλλά αποτελεί μια περίπτωση σαν όλες τις άλλες, καθώς υπάρχουν πολλές προτάσεις που φτάνουνε και εξετάζονται από την ΕΠΟ.

Εξελίξεις θα έχουμε προς τα τέλη Ιανουαρίου, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η λίστα που φτιάχνουν οι παράγοντες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε τρία-τέσσερα πρόσωπα, για να ξεκινήσουν συζητήσεις και να καταλήξουν στον «εκλεκτό» για το πάγκο της Εθνικής.

Επίσης, ο ρεπόρτερ της Εθνικής, τόνισε για μια ακόμη φορά πως κατεύθυνση της ΕΠΟ, είναι να βρεθεί ξένος προπονητής. Παρά, τα αρχικά δημοσιεύματα, που ανέφεραν πως οι ιθύνοντες, σκέφτονταν περιπτώσεις όπως αυτές του Γιώργος Δώνης και του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Τέλος, ο Παντελής Περιβολάρης επισήμανε ότι οι επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας είναι τον Μάρτιο, ενώ το Nations League είναι το καλοκαίρι. Έτσι, δίνεται χρόνος, για να πάνε αργά-αργά και να γίνει η καλύτερη δυνατή λύση.

Όπως είναι αυτή του Φερνάντο Σάντος, που συνεχίζει να υπάρχει στο πίσω μέρος, του μυαλού των ανθρώπων της ΕΠΟ. Οι περίπτωση του Πορτογάλου τεχνικού, είναι πολύ δύσκολη. Γιατί θα χρειαστεί να πάνε, με υπηρεσιακό προπονητή μέχρι να δούνε τι θα γίνει με τον Σάντος. Ωστόσο, συνεχίζουν να σκέφτονται τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags