ΠΑΟΚ: Στους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά παρουσιάστηκε ο Ζόσε Μπότο, από τον Μάκη Γκαγκάτση, που υπογράμμισε πως θα είναι ο άνθρωπος που θα έχει τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας.

«Είναι χαρά μας να σας παρουσιάζουμε τον νέο αθλητικό διευθυντή, τον Ζοζέ Μπότο. Στο εξής είναι ο υπεύθυνος για όλα τα ζητήματα της ομάδας, έχει τον απόλυτο έλεγχο. Σεβαστείτε τον και υποστηρίξτε τον με όλες σας τις δυνάμεις. Σας εύχομαι μια καλή χρονιά. Προσέξτε πάρα πολύ όλες σας τις δραστηριότητες. Τα νέα δεδομένα της πανδημίας απαιτούν τη μέγιστη προσοχή, κυρίως για να είστε εσείς υγιείς, αλλά και για το καλό της ομάδας», ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος ανέφερε πως: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Θα με βλέπετε συχνά, μου αρέσει να έρχομαι στις προπονήσεις και πάντα θα είμαι ανοικτός σε όποιον θέλει να μου μιλήσει. Όχι εδώ, γιατί είναι ο ιερός χώρος για τους προπονητές και τους παίκτες, αλλά στο γραφείο μου. Θα είμαι δίπλα σας συνεχώς».

Το καλύτερο πάντως ειπώθηκε στο τέλος δια στόματος Ραζβάν Λουτσέσκου: «Καλωσήρθες! Είσαι θεμελιώδης λίθος της ισχυρότερης ομάδας, που χτίζεται αυτή την εποχή», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr