ΠΑΟΚ: Ένας από τους βασικούς… πονοκεφάλους που οφείλει να λύσει ο Ζοσέ Μπότο είναι η υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη μιας και το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ο διεθνής τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά βρίσκεται στην Τούμπα από το καλοκαίρι του 2017 έχοντας καταγράψει 148 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα, όπου στα 68 από αυτά δεν έχει δεχθεί κάποιο γκολ.

Βέβαια η σχέση του 32χρονου με την ομάδα έχει περάσει από… πολλά στάδια, όμως ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στα τρία Κύπελλα που έχει κατακτήσει με τον Δικέφαλο.

Παρά το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά και της παρουσίας του για χρόνια στην Τούμπα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν έχουν προχωρήσει σε κάποιες επαφές με τον παίκτη. Έτσι σε αντίθεση με όσα έγιναν πριν λίγο καιρό στις περιπτώσεις Τσιγγάρα και Ζίβκοβιτς, που με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου υπέγραψαν τα νέα συμβόλαιά τους, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν έχει κληθεί να μιλήσει για ανανέωση, ακόμα και τώρα που… οι σειρήνες άρχισαν να ηχούν για το πρόσωπό του έντονα. Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, ενώ όλα γίνονται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη και του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έρχονται από το εξωτερικό η Αλ Νασρ, από την Σαουδική Αραβία, δεν έχει απλά εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον… Σούπερμαν, αλλά έχει έρθει σε συνομιλίες με την πλευρά του παίκτη προσφέροντας πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Φυσικά οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά δεν περίμεναν τον Μπότο για να βγάλει αυτός το… φίδι από την τρύπα, όσον αφορά την ανανέωση του Πασχαλάκη. Άλλωστε το καλοκαίρι ολοκληρώνονται και τα συμβόλαια των Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Σβαμπ, Ίνγκασον και Ροντρίγκο κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν είναι το μόνο θέμα που χρειάζεται λύση.

Πάντως, αυτό που κρατάμε για την ώρα, είναι πως στην ΠΑΕ φαίνεται δεν βιάζονται να πάρουν αποφάσεις για τους συγκεκριμένους, εξέλιξη με την οποία συμφωνεί και ο Ρουμάνος κόουτς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μακριά ο Ολυμπιακός, απογοήτευση ΠΑΟΚ - Βιάστηκε ο Μανωλάς - Δεν ξέρουν οι πρόεδροι" (Vid)

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr