Για τους λόγους που ήταν πολύτιμο το διπλό της ΑΕΚ στη Λαμία και τη (νέα) εξαιρετική παρουσία του Νορντίν Άμραμπατ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η «Ένωση» δεν ήταν καλή, αλλά με τις αντιξοότητες που υπήρχαν για όλες τις ομάδες (συνδυασμός κορωνοϊού και αποχής) ήταν σημαντικό ότι επέστρεψε νικηφόρα στο πρωτάθλημα.
Στάθηκε λοιπόν στην καθοριστική συμβολή που είχε σε αυτό ο Μαροκινός, αναφέροντας ότι με τον ζήλο, τη φυσική κατάσταση και τα τρεξίματα του δεν αφήνει να φανεί ότι είναι 34 χρονών και αποτελεί παράδειγμα για τους υπόλοιπους.
Όσο για τη μείωση της διαφοράς από τον Ολυμπιακό, σημείωσε ότι είναι ευπρόσδεκτη η βελτίωση της ψυχολογίας από το γεγονός ότι κάπου έχασαν βαθμούς και οι Πειραιώτες, ωστόσο τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να παραμείνει αφοσιωμένη στον στόχο να φτιάξει ομάδα και να βελτιώσει την εικόνα της με την προσθήκη και του απαραίτητου χαφ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο