Facebook Pixel Άρης: Έριξε τη... βόμβα με CAS ο Άρης - Εξελίξεις με τους έξι βαθμούς - Νέο πλάνο στις μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-06 15:50:00

Έριξε τη... βόμβα με CAS ο Άρης - Εξελίξεις με τους έξι βαθμούς - Νέο πλάνο στις μεταγραφές

Sportdog Team
Έριξε τη... βόμβα με CAS ο Άρης - Εξελίξεις με τους έξι βαθμούς - Νέο πλάνο στις μεταγραφές

Η απογοήτευση για την εμφάνιση και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, οι πιέσεις για να ξεμπερδεύουν με το -6 και ο πρώτος παίκτης που θα έρθει Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο.

Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να ξέρουν όσο το δυνατόν νωρίτερα, αν θα τους επιστραφούν οι βαθμοί, τόνισε ο ρεπόρτερ του Άρη, Παναγιώτης Γκαμπράνης.

Οι κίτρινοι» πιστεύουν πως μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου θα έχει βγει η απόφαση του CAS, καθώς θέλουν να ξέρουν μέχρι να τελειώσει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αν ο Άρης θα πάρει πίσω τους έξι βαθμούς. Δεν αποκλείεται αυτοί οι βαθμοί να είναι καθοριστική για την είσοδο της ομάδας στα play off. Γι’ αυτό όταν κατέθεσαν το σχετικό αίτημα, τον έκαναν με την μορφή κατεπείγοντος. Ώστε, να πιέσουν και να εκδικαστεί, όσο πιο σύντομα γίνεται η υπόθεση.

Ο Άρης έχει αλλάξει φιλοσοφία στις μεταγραφές

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γκαμπράνης, αναφέρθηκε στον Λούις Πάλμα που αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη για τον Γενάρη. Ο 21χρονος εξτρέμ είναι μια περίπτωση που παρακολουθούσαν καιρό οι «κίτρινοι» και θέλανε να τον αποκτήσουν από το καλοκαίρι. Θεωρούν πως είναι ένας πολύ εξελίξιμος και ταλαντούχος παίκτης. Γι’ αυτό τον απέκτησαν με μεταγραφή και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

Μάλιστα, αυτοί οι κίνηση δείχνει πως οι Θεσσαλονικείς έχουν αλλάξει φιλοσοφία και θέλουν να βρουν νεαρούς παίκτες, που είναι ταλαντούχοι και εξελίξιμοι. Παράλληλα, ο Άρης συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση και θέλει να αποκτήσει ένα μεσοεπιθετικό, ένα επιθετικό και ένα κεντρικό αμυντικό.

Κανείς δεν περίμενε τέτοια εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο ρεπόρτερ του Άρη, τόνισε οι ομάδα του Άκη Μάντζιου στρέφει την προσοχή της στο επόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο. Έτσι, οι «κίτρινοι» είναι προσηλωμένη στην προετοιμασία τους και θέλουν να εντοπίσουν τα λάθη και τις αδυναμίες που έκαναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν μια πολύ κακή εικόνα που κανείς δεν περίμενε τέτοια εμφάνιση. Παρά τις πολλές απουσίες που υπήρχαν, καθώς και οι πράσινοι είχαν απουσίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags