ΠΑΟΚ: Αναφορά στην A Bola έγινε για τον Δικέφαλο του Βορρά και συγκεκριμένα για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα για τον Φερνάντο Βαρέλα μετά την στάση του αναφορικά με την μετακίνηση του γιού του, Γκουστάβο στην Μπενφίκα με τους Πορτογάλους να αναφέρουν πως οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης αισθάνονται προδομένοι από την συμπεριφορά του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, σημειώνοντας ότι ο παίκτης έχει μπει πλέον στον... πάγο.

«Η Μπενφίκα επισημοποίησε την απόκτηση του 16χρονου Γκουστάβο Βαρέλα που προέρχεται από την Κ19 του ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη αισθάνονται προδομένοι από τη συμπεριφορά του Φερνάντο Βαρέλα, παίκτη της πρώτης ομάδας και πατέρα του Γκουστάβο.

Με το συμβόλαιο του να λήγει και χωρίς πρόταση για ανανέωση αφού δε δέχθηκε μείωση στις απολαβές του ο 34χρονος αμυντικός έχει μπει στον… πάγο από τον Λουτσέσκου καθώς δεν χρησιμοποιείται το τελευταίο διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Γκουστάβο, αφού ο νεαρός θεωρείται αρκετά υποσχόμενος παίκτης, όμως η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή και έτσι ο σύλλογος θεωρεί ότι όλα ήταν προμελετημένα και η μεταγραφή στην Μπενφίκα έγινε κρυφά», αναφέρει το δημοσίευμα.

Βέβαια ο ίδιος ο παίκτης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για αυτό το δημοσίευμα, ξεκαθαρίζοντας την θέση του με μήνυμα που έστειλε μέσα από το instagram.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα αναφορικά με τα όσα γράφτηκαν για εμένα στην Πορτογαλία σήμερα.

Δεν έχω καμία σχέση με αυτά που γράφουν, απλά επικεντρώνομαι στον εαυτό μου. Δεν βγήκα από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εξαιτίας του γιου μου. Μην γράφετε ψέματα», ανέφερε στο μήνυμά του ο Φερνάντο Βαρέλα σχετικά με την κατάσταση στον ΠΑΟΚ.