Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Νέος Μαντί Καμαρά για Ολυμπιακό - Σύγχρονος χαφ με προοπτική - Πάει Κόπα Άφρικα, πουλάει ακριβά…"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-08 10:46:00

"Νέος Μαντί Καμαρά για Ολυμπιακό - Σύγχρονος χαφ με προοπτική - Πάει Κόπα Άφρικα, πουλάει ακριβά…"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Νέος Μαντί Καμαρά για Ολυμπιακό - Σύγχρονος χαφ με προοπτική - Πάει Κόπα Άφρικα, πουλάει ακριβά…"

"Βλέπει γήπεδο και δημιουργεί ευκαιρίες. Δεν έχει πάρει υπεραξία"! "Βέλγος" στο Sportdog για τον μέσο που φέρεται να έχει στο στόχαστρο η ομάδα του Πειραιά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.
 

Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Αντέμ Ζοργκάν φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος διεθνής Αλγερινός μετράει φέτος 20 εμφανίσεις, 1 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Σαρλερουά, η οποία έβγαλε από τα ταμία της ένα ποσό άνω των 2 εκατ.Ευρώ για να τον αποκτήσει από την Παραντού τον Ιούλιο του 2021.

Το προφίλ του ποδοσφαιριστή ανέλυσε στο Sportdog ο γνώστης του βελγικού πρωταθλήματος, Νίκος Μπέλτσος.

«Θα τον χαρακτήριζα εξαροοχτάρι. Μοιάζει περισσότερο με το στυλ του Μαντί Καμαρά, παρά με του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Γιατί είναι ένας βox to box μέσος. Πατάει αντίπαλη περιοχή. Ο Μπουχαλάκης είναι περισσότερο ανασταλτικός, ενώ ο Ζοργκάν είναι πιο επιθετικογενής», σχολίασε αρχικά ο συνάδελφος.

Ποιά είναι τα θετικά χαρακτηριστικά του; «Από ταχύτητα είναι καλός, όχι κάτι τρομερό, αλλά όχι και αργός. Παίζει και με τα δύο πόδια. Βγάζει ευκαιρίες, θα τον δείτε και να σουτάρει. Παίζει με τη μία. Βλέπει γήπεδο. Τον θεωρώ δηλαδή ένα μοντέρνο χαφ. Γενικά αφήνει καλές εντυπώσεις», πρόσθεσε.

Ο ειδικός για το πρωτάθλημα του Βελγίου πιστεύει, ότι ο ποδοσφαιριστής δύσκολα θα άλλαζε αυτήν την περίοδο... ποδοσφαιρικό λιμάνι. «Ο παίκτης υπέγραψε τη φετινή σεζόν και η Σαρλερουά συνηθίζει να πουλάει ακριβά. Έχει επενδύσει στον ποδοσφαιριστή. Είναι και διεθνής, θα τον δούμε και στο Κόπα Άφρικα. Θα μου έκανε εντύπωση, αν τον πωλούσε τόσο γρήγορα», σημειώνει ο Μπέλτσος και καταλήγει:

«Δεν έχει πάρει ακόμα την υπεραξία του. Ενδεχομένως να μπει σε διαδικασία να τον πουλήσει μετά από έναν χρόνο ή το καλοκαίρι αν κάνει ένα σούπερ δεύτερο γύρο. Είναι παίκτης προοπτικής. Έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε κάτι αρκετά αξιόλογο».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αξία του Αλγερινού βρίσκεται στα 4 εκατ.Ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt, ενώ φέρεται να παρακολουθείται και από τη Φενέρμπαχτσε.


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - "Δεκάρι" και εξτρέμ με συμβόλαιο plus 3.6 εκατ. - Tα... τρία Ζ!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags