ΠΑΟΚ: Η έλευση του Ζοσέ Μπότο ήταν δεδομένο ότι θα πήγαινε για λίγο πίσω τις πρώτες κινήσεις του Δικεφάλου, αφού έπρεπε πρώτα να πάρει το χαρτοφυλάκιο του, να ενημερωθεί και να ιεραρχήσει προτεραιότητες.

O νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ προέχει να χαράξει με τον Ράζβαν Λουτσέσκου την γραμμή που θα ακολουθήσει η ομάδα κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Άλλωστε, όπως ο ίδιος ο Πορτογάλος έχει τονίσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, η δουλειά ενός αθλητικού διευθυντή είναι να επιλέγει παίκτες σε συμφωνία με τον προπονητή. Ο Ζοσέ Μπότο και ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχαν τόσο δείπνο εργασίας την πρώτη μέρα παρουσίας του Πορτογάλου στην Θεσσαλονίκη, όσο και συνεχείς συσκέψεις, με την συμμετοχή και του τμήματος σκάουτινγκ. Σε αυτές συμφώνησαν ότι η ομάδα έχει ανάγκη από τρεις βασικές κινήσεις ενίσχυσης και ,μάλιστα, πλέον υπάρχει και ξεκάθαρη ιεράρχηση.

Ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρος και έχει ζητήσει έναν δεξιό μπακ, έναν κεντρικό μέσο και έναν μεσοεπιθετικό (που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ), όπως φαίνεται ότι η τελευταία θέση είναι αυτή που «καίει» περισσότερο τον Δικέφαλο.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής και ο 53χρονος τεχνικός έχουν συμφωνήσει ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από έναν ποιοτικό παίκτη με δυνατότητα να αγωνίζεται και στα άκρα, γι’αυτό και ο Ζοσέ Μπότο ρίχνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην συγκεκριμένη υπόθεση, θέλοντας να φέρει έναν παίκτη που και να έχει την έγκριση του Λουτσεσκου και να μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Ο Μπότο κάνει εντατικές επαφές για να βρει τον παίκτη που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες της ομάδας και θα ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα της ομάδας και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και εξελίξεις. Ο Μπότο δουλεύει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς θόρυβο, θέλοντας να βρει τον παίκτη που πραγματικά θα αλλάξει τα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sfina.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr