Ο θρίαμβος των μέχρι τότε αποκαλούμενων «μικρών» θα άνοιγε το δρόμο για ότι θα επακολουθούσε τα επόμενα χρόνια με το κλείσιμο της ψαλίδας. Το ημερολόγιο έδειχνε 9 Ιανουαρίου 1983.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Όσοι φίλαθλοι έζησαν την εξέλιξη των αγώνων της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος 82/83, δύσκολα θα τη ξεχάσουν. Ο λόγος; Οι ταυτόχρονες ήττες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ είτε με κάτω τα χέρια είτε με εντυπωσιακές ανατροπές που θα άφηναν άφωνο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας, σε μια εποχή που οι «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσιάζονταν αχτύπητοι.
Ο θρίαμβος των μέχρι τότε αποκαλούμενων «μικρών» θα άνοιγε το δρόμο για ότι θα επακολουθούσε τα επόμενα χρόνια με το κλείσιμο της ψαλίδας. Το ημερολόγιο έδειχνε 9 Ιανουαρίου 1983.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί, αλλά δεν τελειώνει. Και αυτό αρχίζει ν...
Ο Δικέφαλος του Βορρά αναζητά λύσεις για την επιθετική τ...
Ο Μεξικανός ετοιμάζεται να φτάσει στη χώρα μας για λ...
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σ...
Η Ένωση έχει στρέψει την προσοχή της στο ματς της πρεμιέρας τ...
Σε κυκλοφορία τέθηκαν την Παρασκευή (21/8) τα εισιτήρια τ...
Ο Δικέφαλος του Βορρά αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Μπραν σ...
Ο Κολομβιανός μέσος είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Χοσέ Λ...
Οι Πράσινοι μπορεί να προηγήθηκαν με 2-0 της Χράντετς, ό...
Οι Κρητικοί πραγματοποίησαν ένα φανταστικό παιχνίδι κ...