ΠΑΟΚ: Οι διαδοχικές αναβολές των αγώνων με τον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ, καθυστέρησαν το ποδαρικό του ΠΑΟΚ στο 2022 όμως αυτό θα γίνει αύριο με το ματς απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου. Ο Δικέφαλος συνεχίζει και θα κορυφώσει σήμερα την προετοιμασία του όμως υπάρχουν κάποια δεδομένα πριν από το ματς της Τούμπας.

Ο Λουτσέσκου καταστρώνει τα σχέδια του χωρίς να υπολογίζει στους δύο πιο φορμαρισμένους –με τα προ διακοπής δεδομένα- επιθετικούς του, τους τιμωρημένους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ. Ο Σέρβος εκτίει την τιμωρία της μιας αγωνιστικής γιατί συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Άγγλος για την αποβολή του στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΛ.

Η άλλη όψη του νομίσματος είναι οι επιστροφές και δεδομένων των απουσιών που έχει ο ΠΑΟΚ, δεν θα θεωρηθεί έκπληξη να συμπεριληφθούν στην αποστολή ο Αντόνιο Τσόλακ και ο Λέο Ζαμπά. Ειδικά ο Κροάτης που προέρχεται από αγωνιστική δράση με τη Μάλμε με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα Σουηδίας. Ο Βραζιλιάνος έχει μείνει ανενεργός από τα τέλη Οκτωβρίου.

Ο Τσόλακ επέστρεψε έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αφού πέραν του τίτλου στη Σουηδία, προέρχεται από την παρουσία του στο Champions League και γενικά καλές εμφανίσεις αφού σε 40 ματς με τη Μάλμε είχε 19 γκολ και τρεις ασίστ. Γι’ αυτό άλλωστε και οι Σουηδοί δεν φαίνεται να εγκαταλείπουν την περίπτωση του.

Η πλέον σίγουρη επιστροφή είναι αυτή του Λούκας Τέιλορ παρότι ο Τσιγγάρας είναι φαβορί για τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Βραζιλιάνος τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου για πρώτη φορά μετά το ματς της 5ης Δεκεμβρίου κόντρα στον Ιωνικό. Παράλληλα αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις και κάποιοι από τους παίκτες που αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό.

Πηγή:sfina.gr