Η… γκαντεμιά του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που αφορούσε τους κεντρικούς αμυντικούς του στον πρώτο γύρο, μεταφέρθηκε στους ακραίους αμυντικούς τώρα, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογάννης.
«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Χουάνκαρ. Υπάρχει μια κακοδαιμονία στον Παναθηναϊκό, όπως πριν το πρώτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τα στόπερ, τώρα με τα μπακ. Είναι ο Σάντσες με την κόκκινη, είναι ο Χουάνκαρ που έχει ένα προβληματάκι, υπάρχει το θέμα του Βαγιαννίδη που έπαθε την ζημιά χθες και θα μπορούσε να είναι στον πάγκο. Επέστρεψαν Μαουρίσιο και Καρλίτος βέβαια», είπε μεταξύ άλλων.
Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι δεδομένο πως υπάρχουν κεντρικά χαφ για τα οποία ενδιαφέρεται το «τριφύλλι», όπως και ακραία μπακ, ενώ ίσως υπάρξει και κάποια αποχώρηση παίκτη από το υπάρχον ρόστερ.
Ακούστε εδώ το ηχητικό:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο