Facebook Pixel Super League: Απίστευτο! Ομάδα της Super League κλείνει πρώην παίκτη της Νιούκαστλ σύμφωνα με τη Sun
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-13 18:45:00

Απίστευτο! Ομάδα της Super League κλείνει πρώην παίκτη της Νιούκαστλ σύμφωνα με τη Sun (BINTEO)

Sportdog Team
Απίστευτο! Ομάδα της Super League κλείνει πρώην παίκτη της Νιούκαστλ σύμφωνα με τη Sun (BINTEO)

Δημοσίευμα... βόμβα από το πολύ έγκυρο Μέσο της Βρετανίας που σύμφωνα με όσα αναφέρει, ομάδα... έκπληξη του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ένα βήμα πριν υπογράψει ποδοσφαιριστή που έχει περάσει και από τους Ανθρακωρύχους. 

Ανρί Σεβέ: Αποκάλυψη από την Sun την Πέμπτη (13/1) που αναφέρει ότι ο 31χρονος πρώην παίκτης της Νιούκαστλ είναι ένα βήμα πριν υπογράψει στην Λαμία.

«Ο Ανρί Σεβέ συμφώνησε με τη Λαμία, 909 ημέρες μετά τον τελευταίο του αγώνα. Ο 31χρονος αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Η τελευταία του εμφάνιση για τους Magpies (σ.σ. Νιούκαστλ) ήταν στις 28 Ιανουαρίου 2018 πριν από 1446 ημέρες.

Ωστόσο, εκπροσώπησε τη Σενεγάλη στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2019, με τον πιο πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνα του να λαμβάνει χώρα στις 19 Ιουλίου, πριν από 909 ημέρες. Ο Σεβέ αυτή τη στιγμή ζει στη Γαλλία, αφότου έμεινε ελεύθερος από τις "καρακάξες" το περασμένο καλοκαίρι. Οι αποτυχημένοι δανεισμοί σε Σεντ Ετιέν, Σίβασπορ και Μπούρσασπορ άφησαν τον μέσο με λίγες επιλογές για το μέλλον του. Τώρα θα μπορούσε να έχει την ευκαιρία να αναζωογονήσει την καριέρα του καθώς εντάσσεται στη Λαμία», αναφέρει η Sun για τον Ανρί Σεβέ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags