Παναθηναϊκός: Νέο ενδιαφέρον για παίκτη του Παναθηναϊκού! Είναι πρωταθλήτρια και τον θέλει διακαώς – Θα τον δώσει ο Αλαφούζος;

Μετά τον Μαουρίτσιο υπάρχει ενδιαφέρον ζωντανό και για έναν ακόμα παίκτη του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Γουλή στο ΑΠΕ, στο μεταγραφικό στόχαστρο της περσινής πρωταθλήτριας Πολωνίας, Λέγκια Βαρσοβίας έχει μπει ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, με τους Πολωνούς να ετοιμάζουν κίνηση για τον 28χρονο άσο.

Η Λέγκια βρίσκεται φέτος σε δεινή αγωνιστική και οικονομική κατάσταση και παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτές της ημέρες η πολωνική ομάδα βρίσκεται στο Ντουμπάι για τη χειμερινή προετοιμασία της ενόψει της επανεκκίνησης της Ekstraklasa στις 4 Φεβρουαρίου και αναζητά παίκτες προκειμένου να ξεφύγει απ’ τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Οι Πολωνοί θέλουν τον Διούδη ως ελεύθερο ή δανεικό με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι, καθώς δεν έχουν οικονομική δυνατότητα για να αγοράσουν τον Έλληνα γκολκίπερ, όμως με τα συγκεκριμένα δεδομένα ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα συναινέσει στη μετακίνηση του 28χρονου, απ’ τη στιγμή που έχει συμβόλαιο μαζί του έως το καλοκαίρι του 2023 και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

Ο Διούδης που έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού από τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι το τελευταίο τρίμηνο, είναι θετικός στην προοπτική μετακόμισης στην ομάδα της Βαρσοβίας (όπου αγωνίζεται και ο πρώην «πράσινος» Ματίας Γιόχανσον), ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν απ’ το πώς (και με ποιον τρόπο) θα μπορέσει να «καλύψει» οικονομικά η Λέγκια το «τριφύλλι».