Facebook Pixel Αντόνιο Τσόλακ: Νέες δηλώσεις από το εξωτερικό βάζουν... φωτιά στον ΠΑΟΚ - "Το παλεύουμε για Τσόλακ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-14 17:02:00

Νέες δηλώσεις από το εξωτερικό βάζουν... φωτιά στον ΠΑΟΚ - "Το παλεύουμε για Τσόλακ"

Sportdog Team
Νέες δηλώσεις από το εξωτερικό βάζουν... φωτιά στον ΠΑΟΚ - "Το παλεύουμε για Τσόλακ"

Μπορεί ο Κροάτης να έκανε την πρώτη εμφάνιση την Τετάρτη (12/1) μετά από καιρό με την φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι... μνηστήρες έχουν σταματήσει να ασχολούνται με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Αντόνιο Τσόλακ: Στην Ελλάδα είναι η σταμμένη η προσοχή των Σουηδών καταγράφοντας τις εξελίξεις που αφορούν τον Κροάτη επιθετικό του ΠΑΟΚ, που ήδη έπαιξε τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, με την Μάλμε να μην μπορεί να φέρει την υπόθεση στα μέτρα της, λόγω των απαιτήσεων που υπάρχουν στο οικονομικό κομμάτι.

«Γνωρίζω ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση, ειδικά από την στιγμή που έφυγε ο πρώτος μας σκόρερ. Γνωρίζω ότι το κλαμπ και ο Αντρέας (σ.σ. Γκέοργκσον, Αθλητικός Διευθυντής), δουλεύουν πάνω σε αυτό. Την ίδια στιγμή ο Αμίν Σαρ θα πάρει την ευκαιρία του μετά τη σεζόν που είχε στην Μιάλμπι και ο Μαλίκ Αμπουμπακάρι που γνωρίζουμε ότι έχει εξαιρετική προοπτική.

Δεν βιαζόμαστε, θα βρούμε μια λύση. Ακόμη πιστεύω στην περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ, αλλά έχουμε και εναλλακτική λύση», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μάλμε, Μίλος Μιλόγεβιτς, που δείχνει πάντως να μην τα παρατάει στην υπόθεση του Κροάτη επιθετικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags