ΑΕΚ: Πανηγυρίζει με τις εξελίξεις ο Αργύρης Γιαννίκης μιας και στην προπόνηση της Παρασκευής (21/1) είδε τόσο τον Σέρχιο Αραούχο, όσο και τον Νόρντιν Άμραμπατ να κάνουν κανονικά προπόνηση και να είναι στην διάθεσή του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Βέβαια η υποθέσεις των δύο ήταν διαφορετικές, μιας και ο Αργεντίνος είχε μυϊκο σπασμό στη μέση παραμονές του ματς στη Λαμία κι έχει συμπληρώσει πάνω από δύο εβδομάδες εκτός κανονικού προγράμματος κάτι που σημαίνει πως θέλει σωστή διαχείριση, με τον ποδοσφαιριστή να είναι στην αποστολή για το Περιστέρι, αλλά όχι και να παίξει ενώ στόχος είναι να παίξει την Τετάρτη (26/1) με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άμραμπατ έμεινε εκτός από τη προηγούμενη Δευτέρα, από το χτύπημα που δέχθηκε κοντά στο γόνατο από τον Μάρτενσον του Παναιτωλικού, χωρίς να δει καν κίτρινη κάρτα ο αντίπαλος του... Δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει χάσει πολλές προπονήσεις, ήταν σε αγωνιστικό ρυθμό και ειδικά με βάση και τις ανάγκες του rotation στις μέσο-επιθετικές θέσεις, είναι μια πολύτιμη επιλογή για τον Αργύρη Γιαννίκη για το Περιστέρι. 

Την ίδια στιγμή οι Γαλανόπουλος, Λάτσι και Σάκχοφ, που είναι οι τρεις παίκτες που βρίσκονται εκτός λόγω προβλημάτων με τραυματισμό, ενώ πριν την προπόνηση έγινε ο έλεγχος για τον κορωνοϊό με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να περιμένουν σε... αναμμένα κάρβουνα τα αποτελέσματα.