Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αποθέωση Μπότο για τρία μεγάλα deals και τα… όχι στον ΠΑΟΚ - Το τεράστιο "παραμύθι" με Ζαγαρίτη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-21 23:05:00

Αποθέωση Μπότο για τρία μεγάλα deals και τα… όχι στον ΠΑΟΚ - Το τεράστιο "παραμύθι" με Ζαγαρίτη!

Οι Μιχείες
Αποθέωση Μπότο για τρία μεγάλα deals και τα… όχι στον ΠΑΟΚ - Το τεράστιο "παραμύθι" με Ζαγαρίτη!

Η σχέση του Πορτογάλου με Λουτσέσκου και ο "νέος Μπρινιόλι που έρχεται Ελλάδα! Το sportdog.gr παρουσιάζει τα πρώτα σχόλια από την πιάτσα του ποδοσφαίρου για τον νέο Τεχνικό Διευθυντή του Δικεφάλου, την αλήθεια για το... σήριαλ με τον Έλληνα αριστερό μπακ και τη μεταγραφή τερματοφύλακα που θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Γιατί η πιάτσα των επαγγελματιών εγκωμιάζει ήδη τον Ζοσε Μπότο, την ατζέντα του και κυρίως τα... "ναι και τα όχι" του; Ποιο είναι το φοβερό στην σχέση του με  τον Ραζβάν; Οι αλήθειες και τα ψέμματα στην υπόθεση Ζαγαρίτη; Και ο ... νέος Μπρινιόλι που δοκιμάζει ο Ατρόμητος.

ΜΠΟΤΟ/ΠΑΟΚ: μέσα σε χρόνο dt βρήκε και έφερε δεξιό μπακ και μάλιστα επιπέδου ισπανικής La Liga, τον Σάστρε. Μάλιστα με ένα πολύ έξυπνο deal (οψιόν αγοράς του) που κατοχυρώνει και τον ΠΑΟΚ είτε ο παίκτης βγεί, είτε όχι στο επόμενο 6μηνο.Βρήκε και έκλεισε Πορτογάλο δημιουργικό μέσο, προϊόν της Μπενφίκα άσχετα αν παίζει στην Μορεϊρέσε., τον Φιλίπε Σοάρες. Έκανε και ένα deal πώλησης, αυτό του Σβιντέρφσκι στο MLS, για το οποίο οι επαγγελματίες της πιάτσας λένε/ορκίζονται πως φέρει αποκλειστικά την σφραγίδα του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή του "δικεφάλου". Κοινώς αν δεν ήταν ο Μπότο δεν θα γινόταν!!

Τι άλλο λέει η πιάτσα για τον Μπότο; Πως... "έχει μεγάλη ατζέντα και δυνατά κονέ, είναι μεθοδικός κι αποτελεσματικός, δεν κρύβεται, λέει... ναι και όχι"! Ειδικά το τελευταίο μου τονίστηκε, ως προτέρημα σε ένα κλάμπ όπως ο ΠΑΟΚ και με την ιδιοκτησία Σαββίδη. Συν το ο τι ο Ζοσέ Μπότο βρήκε γρήγορα χημεία και επικοινωνία με τον κόουτς Ραζβάν Λουτσέσκου. Λες και συνεργάζονταν χρόνια μαζί και όχι για πρώτη φορά!

ZAΓΑΡΙΤΗΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: διάβασα σήμερα πως "κόπηκε" από τον Ολυμπιακό. Μόνο που δεν είχε γίνει σχεδόν το παραμικρό. Σε αντίθεση δηλαδή με ό,τι γραφόταν απο...πέρσι (Δεκέμβριο του 2021), για το ζωηρό/έντονο και εκφρασμένο/δηλωμένο ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" για τον αριστερό μπακ της Πάρμα. Η εύλογη απορία μου ,λοιπόν, είναι πως ξαφνικά "έπαυσε" κάτι που  ΔΕΝ ΕΙΧΕ καν ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ. Γιατί μέχρι και χθες κανένας, επίσημα ή ανεπίσημα, από τον Ολυμπιακό, είχε οχλήσει την Πάρμα, την Rogon ή έστω την οικογένεια Ζαγαρίτη για την απόκτηση του Έλληνα άσου! ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν λέω πως ο "Ζαγάρ" δεν "γκέλαρε", δεν απασχόλησε, δεν βρισκόταν σε "short list" των "ερυθρόλευκων". Λέω τι μου προέκυπτε όλο αυτό το διάστημα στο δικό μου ρεπορταζ, για την υπόθεση Ζαγαρίτη. Δηλαδή πως δεν είχε εκδηλωθεί κάποιο ενδιαφέρον απο Ολυμπιακό, έστω μια σοβαρή/αξιόπιστη βολιδοσκόπηση. Την ώρα που στα ΜΜΕ, ελληνικά και ιταλικά, είχε... στηθεί κυριολεκτικά σήριαλ για τον παίκτη.

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ/ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ο Ιταλός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, στον οποίο πήρε πολύ λίγο χρόνο για να εκτοπίσει τον διεθνή Διούδη και να γίνει βασικός κι αναντικατάστατος στο "τριφύλι",προφανώς... άνοιξε τον όρεξη, έδειξε τον δρόμο και σε άλλες Σουπερλιγκάτες ομάδες. Μια από αυτές είναι και ο Ατρόμητος, που εδώ και λίγες ημέρες έχει φέρει στο Περιστέρι Ιταλό κίπερ. Ο λόγος για τον Ματέο Ρίτσι, 28 χρονών, πανύψηλός (1,96), με διεθνείς συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας. Από το περασμένο καλοκαίρι ο Ρίτσι κυκλοφορεί ελεύθερος στις αγορές, κάτι που εκμεταλεύτηκε ο Ατρόμητος και τον έφερε Ελλάδα, για να πάρει μέρος στις προπονήσεις και να τον δοκιμάσει. Άλλωστε η ομάδα των δυτικών συνοικιών, μετά την αποδέσμευση του Πίριτς έχει μείνει με δυο τερματοφύλακες στο ρόστερ της, τον Γιαννιώτη και τον φευγάτο Χρήστο Μανδά. Η τελευταία ομάδα του Ματέϊ Ρίτσι στην Ιταλία ήταν η Κάπρι ενώ έχει παίξει και στις Λιβόρνο, Μασέζε, Τερνάνα, Έμπολι, Πιστογέζε όπως και στην πορτογαλική Ολιανένσε, την σεζόν 2016-17.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξεσάλωσε" με Ολυμπιακό... πάγωσε την Τούμπα - "Νέος Ελ Αραμπί" για Μαρτίνς - Εκτός έναν χρόνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags