Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Ανατροπή δεδομένων για Σεμέδο - Έτσι λέει το "ναι" στην Πόρτο ο Ολυμπιακός - Τρελή option!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-22 13:01:00

Ανατροπή δεδομένων για Σεμέδο - Έτσι λέει το "ναι" στην Πόρτο ο Ολυμπιακός - Τρελή option!

Sportdog Team
Ανατροπή δεδομένων για Σεμέδο - Έτσι λέει το "ναι" στην Πόρτο ο Ολυμπιακός - Τρελή option!

Οι Ερυθρόλευκοι φέρονται διατεθειμένοι να... βάλουν νερό στο κρασί τους στην περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο, που ενδιαφέρει εδώ και αρκετό καιρό την Πόρτο.

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Παρότι τα τελευταία δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ανέφεραν ότι η Πόρτο εξετάζει και άλλες περιπτώσεις, πέραν του Σεμέδο, σημερινό θέμα της "Α Βοla" παρουσιάζει τον Ολυμπιακό πιο ανοιχτό στο θέμα της παραχώρησης του Πορτογάλου στόπερ.

Με την προϋπόθεση, πάντα, να μπει οψιόν αγοράς ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ. Δηλαδή δύο εκατομμύρια περισσότερα από όσα έχει προτείνει η Πόρτο.

Οι «δράκοι», θεωρούν ότι η ρήτρα ύψους 5,5 εκατ. ευρώ είναι προσαρμοσμένη στην τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία του Ρούμπεν Σεμέδο, που εδώ και μήνες δεν υπολογίζεται από τον κόουτς του Ολυμπιακού. Πέδρο Μαρτίνς.

Η «O jogo» από πλευρά της, αναφέρει ότι η επέμβαση του μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες είναι θεμελιώδης για την έκβαση των διαπραγματεύσεων, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζεται πρόθυμος να ρίξει τις απαιτήσεις του, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags