Facebook Pixel ΑΕΚ Β: Συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή της Super League 2 - Νίκησε και την Επισκοπή (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-23 16:13:00

Συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή της Super League 2 η ΑΕΚ Β' - Νίκησε και την Επισκοπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή της Super League 2 η ΑΕΚ Β' - Νίκησε και την Επισκοπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα μία νίκη για την ΑΕΚ Β', 1-0 επί της Επισκοπής, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της Super League 2.

ΑΕΚ Β: Ασταμάτητη την πορεία της στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας συνεχίζει η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε και της Επισκοπής με 1-0.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος παρέταξε τους «κιτρινόμαυρους» σε σύστημα 4-2-3-1 και τον Γκίνη στο τέρμα. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Σταμούλη, Κορνέζο, Αρβανίτη και Παρρά. Δίδυμο στα χαφ ήταν οι Μπάμπης και Γερολέμου, με τον Τζούντα Γκαρσία μπροστά τους. Δεξιά ο Χριστόπουλος, αριστερά ο Αμούρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιατρούδης.

Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ήταν μια επιθετική προωτοβουλία της ΑΕΚ Β, που χρειάστηκε να φτάσει στο 69' για να πετύχει το γκολ που θα της έδινε το τρίποντο. Επειτα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ρουκουνάκη, ο Κορνέζος σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και νίκησε τον Καλαντζή, για το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, πάντως, η Επισκοπή είχε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα. Μετά από φάουλ, ο Νταρζίσιο βρήκε μέσα στην περιοχή, έκανε και το σουτ αλλά ο Γκίνης με σωτήρια επέμβαση διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Ετσι, το 1-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Σταμούλης, Κορνέζος, Αρβανίτης, Παρράς, Μπάμπης, Γερολέμου (89' Κώτσιος), Γκαρσία (55’ Ρουκουνάκης), Χριστόπουλος, Αμούρ (80’ Ραντόνια), Ιατρούδης

Επισκοπή: Καλαντζής, Τσάβος, Τριντάντε, Ανδρικόπουλος, Μπαρμπόσα, Εμπόι, Σουμπασάκης (76’ Πέτρου), Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Σταθόπουλος (90' Καραγιάννης), Νταρζίσιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags