Facebook Pixel Νταβίνο Βέρχουλστ: Σοκ στην Τρίπολη! Σωριάστηκε μετά από χτύπημα στο κεφάλι ο Βέρχουλστ - Έφυγε με φορείο
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-24 21:14:00

Σοκ στην Τρίπολη! Σωριάστηκε μετά από χτύπημα στο κεφάλι ο Βέρχουλστ - Έφυγε με φορείο

Sportdog Team
Σοκ στην Τρίπολη! Σωριάστηκε μετά από χτύπημα στο κεφάλι ο Βέρχουλστ - Έφυγε με φορείο

Κόπηκε η ανάσα σε όσους ήταν το απόγευμα της Δευτέρας (24/1) με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να αποχωρεί με φορείο μετά από σύγκρουση, ενώ νωρίτερα είχε χτυπήσει ξανά στο κεφάλι του.

Νταβίνο Βέρχουλστ: Σοκ στην Τρίπολη όταν στο 57΄της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Απόλλωνα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα, όμως ο Σίτο να τον βρίσκει άθελά του και να τον σωριάζει στο έδαφος, με τον έμπειρο γκολκίπερ να μην κινείται και τους πάντες να τρέχουν πάνω του για να δουν τι έγινε, με τα ιατρικά επιτελεία να σπεύδουν.

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα είχε χτυπήσει και νωρίτερα στο κεφάλι σε μια φάση με τον Κρέσπι, είχε βρεθεί για αρκετά λεπτά στο έδαφος αλλά έδειξε να είναι καλά και συνέχισε να αγωνίζεται, όμως μετά τον νέο τραυματισμό του αποχώρησε με φορείο ενώ φάνηκε να του έχει τοποθετηθεί κολάρο.

Σύμφωνα πάντως με όσα ανέφερε η Nova κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Νταβίνο Βέρχουλστ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, με την κατάστασή του όμως τελικά να μην εμπνέει κάποιο ιδιαίτερο κίνδυνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags