Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Τα δίνει όλα για Σεμέδο η Πόρτο - Στο τραπέζι και έμψυχα ανταλλάγματα - Ποιο όνομα ακούγεται!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-26 13:34:00

Τα δίνει όλα για Σεμέδο η Πόρτο - Στο τραπέζι και έμψυχα ανταλλάγματα - Ποιο όνομα ακούγεται!

Sportdog Team
Τα δίνει όλα για Σεμέδο η Πόρτο - Στο τραπέζι και έμψυχα ανταλλάγματα - Ποιο όνομα ακούγεται!

Οι "δράκοι" κάνουν την τελική τους αντεπίθεση για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο και φαίνονται διατεθειμένοι να προσφέρουν και έμψυχα ανταλλάγματα στον Ολυμπιακό για να αποκτήσουν τον Πορτογάλο στόπερ.

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Με το μεταγραφικό "παράθυρο" να έχει στενέψει επικίνδυνα η Πόρτο προσπαθεί να κάνει την τελική της κίνηση για την μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό.

Οι "δράκοι" φαίνονται πλέον διατεθειμένοι να βάλουν και έμψυχα ανταλλάγματα στο τραπέζι, καθώς εκτός από χρήματα φέρονται να προσφέρουν στον Ολυμπιακό και τον Αλφόνσο Σόουζα.

Πρόκειται για τον 21χρονο Πορτογάλο επιτελικό χαφ, που μπορεί να παίξει και ως αριστερός εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπελενένσες, όμως το 50% των δικαιωμάτων του, αλλά και ο πλήρης έλεγχος του γενικότερου στάτους του, ανήκουν στην Πόρτο, μιας και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της.

Τη φετινή σεζόν ο Αλφόνσο Σόουζα μετράει συνολικά 20 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ στη Μπελενένσες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags