Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Νέα πληροφορία για Σεμέδο - Αυτό είναι το "χρυσό" deal του Ολυμπιακού - Τρελά λεφτά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 11:09:00

Νέα πληροφορία για Σεμέδο - Αυτό είναι το "χρυσό" deal του Ολυμπιακού - Τρελά λεφτά!

Sportdog Team
Νέα πληροφορία για Σεμέδο - Αυτό είναι το "χρυσό" deal του Ολυμπιακού - Τρελά λεφτά!

Κι όμως, οι Πειραιώτες θα πάρουν ένα πολύ μεγάλο ποσό για την παραχώρηση ενός παίκτη που δεν υπολογίζουν…

Την Δευτέρα (31/01) ολοκληρώνεται το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και μέχρι τότε, ο Ρούμπεν Σεμέδο ελπίζει να έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να κλείσει η μεταγραφή του στην Πόρτο.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, η «Α Βola», υποστηρίζει ότι ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος γυμνάζεται ατομικά στην Αθήνα προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, ελπίζει ότι ο μάνατζερ Ζόρζε Μέντες θα μπορέσει να ξεμπλοκάρει την κατάσταση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ώστε η μεταγραφή του στους «δράκους» να μπει στην τελική ευθεία και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Στην υπόθεση του Σεμέδο έχει εμπλακεί πλέον και ο γνωστός ατζέντης, Ζόρζε Μέντες. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, έχει κάνει αρκετές δουλειές με τους Πειραιώτες και παράλληλα διατηρεί άριστες σχέσεις με την Πόρτο.

Παράλληλα, η εφημερίδα Πρωταθλητής αναφέρει πως από την Πορτογαλία αποκαλύπτουν πως η συμφωνία των δύο συλλόγων αφορά δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν, έναντι 1 εκατομμυρίου τώρα και επτά το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags