Facebook Pixel ΑΕΚ: Θα τα "σκάσει" ο Μελισσανίδης; - "Στέλνουν" κορυφαίο ξένο άσο στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-29 00:05:00

Θα τα "σκάσει" ο Μελισσανίδης; - "Στέλνουν" κορυφαίο ξένο άσο στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
Θα τα "σκάσει" ο Μελισσανίδης; - "Στέλνουν" κορυφαίο ξένο άσο στην ΑΕΚ!

Τα δημοσιεύματα που βάζουν... φωτιά στην "κιτρινόμαυρη" επικαιρότητα και ποιοι εμφανίζονται σίγουροι ότι ο Δικέφαλος θα αποκτήσει σημαντικό διεθνή ποδοσφαιριστή, Κίνηση που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς.

Οι Γερμανοί παρουσιάζονται βέβαιοι ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει τον Στίβεν Τσούμπερ με κανονική μεταγραφή από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στη συμφωνία για τον δανεισμό του Ελβετού άσου από τη γερμανική ομάδα προβλέπεται οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι και στη Γερμανία εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η Ένωση θα κάνει χρήση της.

Αυτό επισημαίνει η ιστοσελίδα "Frankfurter Rundschau", που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Άιντραχτ, κάνοντας λόγο για πρόθεση της ΑΕΚ να πληρώσει τους Γερμανούς να αποκτήσει τον Τσούμπερ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

«Ο ελληνικός σύλλογος έχει εξασφαλίσει οψιόν αγοράς του Τούμπερ. Εάν επιστρέψει στην Άιντραχτ θα είχε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί αυτό. Η μετακίνησή του στην ΑΕΚ έχει αποδώσει καρπούς. Το πιο πιθανό είναι ο ελληνικός σύλλογος να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του στο τέλος της σεζόν και ο Ελβετός να παραμείνει στην ΑΕΚ», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Γερμανοί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags