Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η πιο... safe επιλογή για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Fun bet με απόδοση 5.00!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-30 10:45:00

Η πιο... safe επιλογή για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Fun bet με απόδοση 5.00!

του Δημήτρη Σκούφου
Η πιο... safe επιλογή για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Fun bet με απόδοση 5.00!

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια αναμέτρηση, που έχει αρκετές καλές επιλογές στη Novibet.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται απόψε (19:30) στην Τούμπα, ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους της Super League, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει οπωσδήποτε τη νίκη που θα του επιτρέψει να μειώσει στους 6 πόντους την διαφορά από τον πρώτο Ολυμπιακό, ο οποίος με την σειρά του θέλει διπλό για να εκτοξευτεί στην πρώτη θέση και στο +12, αλλά έχει στο μυαλό του και το ενδεχόμενο να μην ηττηθεί, διατηρώντας την κατάσταση από τον Δικέφαλο του Βορρά ως έχει.

Την δεδομένη χρονική στιγμή οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε πολύ καλύτερο φεγγάρι από τους Ερυθρόλευκους, μετρώντας σερί νίκες με αρκετά καλό ποδόσφαιρο και μάλιστα, χωρίς να δέχονται καθόλου εύκολα γκολ, την ώρα που οι αντίπαλοί τους περνούν ένα ντεφορμάρισμα, που εξηγείται κυρίως με τις απουσίες ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται στο Κόπα Άφρικα.

Η φόρμα των τελευταίων μηνών συνηγορεί στο να γείρει λίγο η πλάστιγγα προς την πλευρά του ΠΑΟΚ, με μια αρκετά καλή επιλογή να είναι ο συνδυασμός διπλής ευκαιρίας 1Χ με over 1,5, που στη Novibet πληρώνει στο 1.88, καθώς αμφότερες οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν, με τον Δικέφαλο ειδικότερα να είναι η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Όσο για κάποιους που προτιμούν το ρίσκο σε πιο ειδικά στοιχήματα και fun bets, τότε το ενδεχόμενο να σκοράρει στο ματς ο Γιασμίν Κούρτιτς σε απόδοση 5.00 είναι πολύ πιθανό, αν πάρουμε ως βάση το γεγονός πως ο Σλοβένος είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ φέτος με 13 γκολ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags