Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάσει έφυγε χωρίς να χάσει από την Τούμπα και με το 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκανε τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές τους, οι Πειραιώτες συνεχίζουν να ψάχνονται στο μεταγραφικό παζάρι και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι αργά το απόγευμα της Δευτέρας, θα περιμένουν μήπως προκύψει κάτι καλό, κυρίως για την θέση του εξτρέμ και δευτερευόντως για αυτή του αριστερού μπακ.

Πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ τον Γενάρη και περιμένοντας μήπως υπάρξει κάποια αποχώρηση (Ονιεκούρου, Μαντί Καμαρά ή Κούντε όπως σας αποκάλυψε το sportdog.gr το βράδυ του Σαββάτου δουλεύει ένα νέο πλάνο, το οποίο δεν αφορά μόνο την παρουσία τριών στόπερ και τη χρησιμοποίηση του Κώστα Μανωλά στο αρχικό σχήμα.

Ο Πορτογάλος αναγνωρίζει ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην ανάπτυξη και στη δημιουργία φάσεων και διαπιστώνοντας πως παίρνει ελάχιστα μέχρι στιγμής από τα άκρα του, αναμένεται να παρουσιάσει ένα διαφορετικό σχέδιο προσεχώς, με ένα νέο πρόσωπο. Ποιο θα είναι αυτό; Η τελευταία μεταγραφή της ομάδας, ο Ζοάο Καρβάλιο ο οποίος ήρθε από τη Νότιγχαμ και σύντομα αναμένεται να μπει στο ροτέισον.

Ο Πορτογάλος λοιπόν, υπολογίζεται ως δεκάρι και επιτελικός χαφ και η συμμετοχή του στην ενδεκάδα, αναμένεται να μετακινήσει τον Αγκιμπού Καμαρά στα άκρα. Ο Μαρτίνς πιστεύει ότι ο μικρός μπορεί να βοηθήσει από τα πλάγια, λόγω της ταχύτητάς του και της… έκρηξής του και για αυτό άλλωστε τον δοκίμασε σε αυτή την θέση και στην Τούμπα!

Από εκεί και πέρα, στο Λιμάνι μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου, αναμένεται να ασχοληθούν και με τις ανανεώσεις συμβολαίων και πρώτος στη λίστα είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός φορ δεν είναι αρνητικός να παραμείνει στην ομάδα, όμως η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, αυτή τη στιγμή. Ο έμπειρος επιθετικός, όπως σας είχε αποκαλύψει το sportdog.gr και η στήλη «BoxtoBox» έχει μία εξαιρετική πρόταση στα χέρια του από τους Άραβες, η οποία ξεκίνησε από τα 2.2 εκατομμύρια ευρώ και πλέον σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει ανέβει πάνω από τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό το πήρε περπατώντας ο Ολυμπιακός - Υπάρχει πρόβλημα Μαρτίνς - "Φωνάζει" για μεταγραφή!