Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Μασούρα, δεδομένου ότι το τελευταίο δίμηνο όντως ο άσος των Ερυθρόλευκων κάνει χαμηλές πτήσεις. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο διεθνής εξτρέμ μάς έχει συνηθίσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν δίνει το 100% σε κάθε αγώνα.

Αλλά είναι γεγονός ότι δεν είναι όσο αποδοτικός τον είχαμε συνηθίσει, ειδικά στο κομμάτι του σκοραρίσματος, καθώς είναι γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει... τραβήξει μακριά από την περιοχή. Με αποτέλεσμα να χάνει στο γκολ. Είναι γεγονός, βέβαια, ότι ευρύτερα ο Ολυμπιακός δεν έχει την καλύτερη δυνατή επιθετική λειτουργία το τελευταίο δίμηνο, κάτι που σε κάθε περίπτωση δεν βοηθάει τον Μασούρα. 

Θα μπορούσε αυτό το πρόβλημα να το λύσει ο Φορτούνης στο Λιμάνι; Προφανώς και ο Κώστας είναι παίκτης που στην 11άδα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ξεχωρίσει με την ποιότητά του, είναι το μεγάλο όπλο τού Ολυμπιακού και προσεχώς, χωρίς βιασύνη, αναμένεται να επισρέψει κανονικά με την ομάδα. Προφανώς μετά από τόσο καιρό απουσίας δεν είναι εύκολο να μπει σε κανονικό ρυθμό ομάδας από την μία στιγμή στην άλλη. Για αυτό και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να τον δούμε, αρχικά, να παίρνει χρόνο συμμετοχής για να φορμαριστεί στον Ολυμπιακό β’.

Τέλος, εκείνο που παρουσιάζει ενδιαφέρον αυτό το διάστημα είναι η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού. Γιατί ο Μαρτίνς έχει το δικαίωμα για να κάνει τρεις αλλαγές στα πρόσωπα που είχε επιλέξει το περασμένο καλοκαίρι (λόγω και των μεταγραφών που έχουν γίνει τον Γενάρη), χωρίς να είναι σίγουρο όμως ότι θα γίνουν τρεις αλλαγές!

Είναι δεδομένο ότι στη λίστα θα μπουν οι Μανωλάς και Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά μένει να δούμε αν και ποιος θα είναι ο τρίτος της παρέας! Θα υπάρξει τρίτος; Σε κάθε περίπτωση ας κρατήσουμε το όνομα του Φαντιγκά σε μια άκρη του μυαλού μας, καθώς φαίνεται ότι ο νεαρός άσος τα πηγαίνει εξαιρετικά στου Ρέντη. Από τις προπονήσεις μέχρι τους αγώνες υπάρχει διαφορά βέβαια, πολύ περισσότερο για να πάρει χρόνο συμμετοχής σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πάντως ο νεαρός άσος ξεχωρίζει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησε να φύγει ακριβοπληρωμένος άσος του Ολυμπιακού - "Σκασμένος" ο Μαρτίνς - Εντολή στη διοίκηση