Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα πέναλτι ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - "Με το ζόρι στο VAR - Κόκκινη Βιγιαφάνιες" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-03 08:25:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα πέναλτι ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - "Με το ζόρι στο VAR - Κόκκινη Βιγιαφάνιες" (Vid)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα πέναλτι ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - "Με το ζόρι στο VAR - Κόκκινη Βιγιαφάνιες" (Vid)

Σχολιάσμος που θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στους Big-5 από τον καθηγητή διαιτησίας στην ΕΡΤ. Τι είπε για το παιχνίδι στην Κρήτη και το πέναλτι που πήρε ο Δικέφαλος στη Ριζούπολη.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην «Αθλητική Τετάρτη» και στάθηκε κυρίως στο παιχνίδι του Γεντί Κουλέ και της Ριζούπολης.

Αρχικά, για το πέναλτι του ΠΑΟΚ στο 87’, με το οποίο ο Κούρτις έκανε το 2-0, σημείωσε πως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα γλιστρώντας βρίσκει το πόδι του παίκτη του Δικεφάλου. Μάλιστα, πρόσθεσε πως ο Σιδηρόπουλος αναγκάστηκε από το VAR να πάει το δει, όμως επέμενε κι είχε δίκιο. «Ο τερματοφύλακας τον βρήκε όπως τσούλησε στο χορτάρι», τόνισε σχετικά.

Από εκεί και πέρα, για το ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό (2-1) που σήκωσε τεράστια συζήτηση, ουσιαστικά ανέφερε πως υπάρχει ένα πολύ μεγάλος λάθος του διαιτητή Καραντώνη.

Αρχικά τόνισε πως δεν υπάρχει οφσάιντ στο 1-1 των Κρητικών και αδίκως διαμαρτύρονται οι Πράσινοι, ενώ για το πέναλτι που ζήτησαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ανέφερε πως σωστά… φωνάζουν. «Η επαφή στον Βιτάλ έγινε πάνω στη γραμμή και η γραμμή είναι μέρος της περιοχής, άρα υπάρχει παράβαση και πέναλτι», τόνισε.  

Όσον αφορά την αποβολή του Λούκας Βιγιαφάνιες, σχολίασε ότι ήταν σωστό να αποβληθεί, καθώς σχολίασε ότι η πρώτη κίτρινη που πήρε ήταν σωστή για ένα τάκλιν από πίσω, ενώ στη δεύτερη κίτρινη έκρινε ότι υπάρχει επαφή με το πόδι και κάρτα. «Είναι κίτρινη γιατί στο τρέξιμο του βρίσκει τα πόδια και δεν υπάρχει κατά λάθος μαρκάρισμα, γιατί άλλος έφευγε μπροστά».

Δείτε τις φάσεις από τα δύο παιχνίδια:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags