Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Κλέβει" παίκτη μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός - "Παίζει με ανάποδο πόδι" - "Όχι" σε 3 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-05 17:00:00

"Κλέβει" παίκτη από τα χέρια του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός - "Παίζει με ανάποδο πόδι" - "Όχι" σε 3 εκατ.!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Κλέβει" παίκτη από τα χέρια του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός - "Παίζει με ανάποδο πόδι" - "Όχι" σε 3 εκατ.!

"Σφήνα" των Πειραιωτών για ταλεντάρα που ξεχωρίζει και στην Ευρώπη! Ποιος είναι ο 18χρονος που έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα στον Δικέφαλο και εσχάτως υπήρξε ενδιαφέρον και από τους Πειραιώτες; Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και γιατί δεν έχει πάρει ακόμα μεταγραφή!

Ποδοσφαιριστή από τη λίστα τού ΠΑΟΚ φαίνεται ότι εξετάζει ο Ολυμπιακός δεδομένου ότι το όνομα του Λοΐζου Λοΐζου συνδέθηκε και με τους Ερυθρόλευκους.

Με ποιον τρόπο; Ο δανεισμός του Μάξι Λοβέρα στην Ομόνοια, ομάδα στην οποία ανήκει ο Λοΐζου, δείχνει ότι στον Ολυμπιακό θέλουν (αν μη τι άλλο!) να έχουν τον πρώτο λόγο για τον παίκτη των Πράσινων της Κύπρου που ξεχωρίζει.

Ο 18χρονος Λοΐζος Λοΐζου είναι κατεξοχήν ποδοσφαιριστής που έχουν "μαρκάρει" από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Ομόνοιας πολλές ομάδες και μάνατζερ, καθώς δείχνει να διακρίνεται σε επίπεδο πρωταθλητισμού και Ευρώπης.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα της Κύπρου έχει στρέψει και ο Δικέφαλος για τον ίδιο λόγο, καθώς λίγο καιρό πριν είχε βρεθεί ο Κώστας Λαγωνίδης στη Μεγαλόνησο για να τον παρακολουθήσει.

Αρχικά, όμως, να πούμε δύο πράγματα για τον Λοΐζου και την περίπτωσή του: Διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κύπρου, γεννημένος τον Ιούλιο του 2003, αγωνίζεται κυρίως στα πλάγια αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του (πιθανότατα από την Κλαμπ Μπριζ) αλλά ο πρόεδρος της Ομόνοιας δεν τον παραχώρησε. Ο λόγος; Γιατί θεωρεί ότι αν ο ίδιος παίκτης έπαιζε σε άλλο πρωτάθλημα (π.χ. στο βελγικό) η τιμή του θα ήταν πολλαπλάσια. Και θέλει να προσεγγίσει αυτή την τιμή η πώλησή του.

"Φοβερά στοιχεία - Σύντομα θα φύγει από την Κύπρο - Παίζει δεξιά και σουτάρει με ανάποδο πόδι"

Το sportdog, με αφορμή το ενδιαφέρον τού ΠΑΟΚ για τον Λοΐζου, είχε επικοινωνήσει με τον Χρίστο Πιερέττη προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για τον παίκτη. Ο Κύπριος προπονητής μάς είχε αναλύσει το παιχνίδι του και όλα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

"Είναι του 2003, μόλις 18 ετών, αγωνίζεται σε ομάδα που ο προπονητής της κάνει εξαιρετική δουλειά με τους νεαρούς. Είναι παίκτης ευέλικτος, έχει φοβερή τεχνική κατάρτιση, είναι παίκτης που παίζει πάρα πολύ καλά το ένας εναντίον ενός, έχει φοβερά στοιχεία, χαμηλό κέντρο βάρους, σκοράρει, δημιουργεί, είναι διεισδυτικός. Πολύ δυνατό ταλέντο. Σύντομα θα φύγει από την Κύπρο, ήδη έχουν γίνει συζητήσεις για αυτόν τον παίκτη - Έχει ακουστεί και ο ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες του εξωτερικού", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog o Χ. Πιερέττης.

Σε ποιες θέσεις αγωνίζεται ο Λοΐζου;

"Περισσότερο παίζει στα άκρα αλλά θεωρώ ότι μπορεί και πίσω από τον επιθετικό, έχει χώρο, ελευθερία, βγάζει το ταλέντο του καλύτερα εκεί. Του αρέσει να συγκλίνει από τα δεξιά, γιατί είναι αριστεροπόδαρος, και να σουτάρει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραμπόλα 12.5 εκατ. Ολυμπιακού με Μίλαν - "Τίναξε στον αέρα" τη μεταγραφή ο Ρενάτο Σάντσες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags